toukokuu 31, 2023, 04:27:10 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Yleinen offtopic, tyhmät kysymykset, aviopierut sun muu.

Aloittaja Ryhis, syyskuu 10, 2010, 22:00:35 ip

« edellinen - seuraava »

Whili

Lainaus käyttäjältä: ottulo - marraskuu 23, 2018, 22:15:10 ip
Näyttää viimeisen 15 minuutin aikana ladatut sivut. Olisikohan mahdollista, että laskuri tunnistaa Googlen ym. hakutulosten esitykset sivulatauksina, jolloin myös muunkieliset saisivat esim. lajikkeita etsiessään osumia tänne? Nuo ei kuitenkaan tarkoita automaattisesti sen enempää aktiivisuutta kuin sen yhden sivulatauksen.
Olkaa aktiivisempia ja suoltakaa tuntojenne tuskaa vuolaana virtana..   laskurit hiiteen.
Foorumi ollaan  ME

MorugaReaper

Alhaalla vasemmalla: Paikalla olevat käyttäjät-tekstin alla on esim.  100 Vierasta 5 Jäsentä.  Kun painaa hiirellä etusivulla kirjautuneena lukutekstiä, näkee mitä vieraat ja jäsenet katselevat.

Huru-ukko

Lainaus käyttäjältä: MorugaReaper - marraskuu 24, 2018, 09:06:21 ap
Alhaalla vasemmalla: Paikalla olevat käyttäjät-tekstin alla on esim.  100 Vierasta 5 Jäsentä.  Kun painaa hiirellä etusivulla kirjautuneena lukutekstiä, näkee mitä vieraat ja jäsenet katselevat.

Joo, näkyy etusivulla ainoastaan :(, löysin  :thumbup:. Näkeehän siitäkin kun selaa sitä.

Whili

Niiih
Kävin hammaslääkärissä ja kehui hän, notta paremmessa kunnossa on........
Ja tuuppasi puudututspiikkinsä ikeniin.

Säästän teitä kiukun ja tuskan säestämisiltä konteksteilta....

Juuh, ja uhkea hammaslääkäritar varas kolme lisäaikaa...

sorrii

maaliskuu 16, 2019, 03:35:18 ap #3044 Viimeisin muokkaus: maaliskuu 16, 2019, 03:37:22 ap käyttäjältä sorrii
Mulle sanoi Tampereen (erikois-) hammaslääkäri jotta ylärivi pois ja lonksut tekarit tilalle ... Ee-hei! -sanoin minä- ja läksin kävelemään. Yritin vaatia, valittaa, rukoilla ja lahjoa, mutta ilmoitti ettei kaupunki tarjoa muuta hoitoa! Ylilääkäriämmä nalkutti vielä happamasti: "Eihän tästä mitään tule kun sulla on tommoinen asenne!" ... Että vitutti...
Nyt sitten lähden Budapestiin laitattamaan implantit, niinkui entinen muija. Paitsiettä suuhun vaan ...  ???
ø¤º°`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`Fuck Google!`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤øø¤º°`Ask Me!°º¤ø,¸¸,ø¤º°``°º¤ø,¸¸,ø¤º°``°º¤ø,¸¸,ø¤º°`

Whili

On se vaan hianoo kun huomaa unohtaneensa pitkävetoveikkauksen ja pelit menevät ihan päin ..... tä

Siika

Ny on nastarenkhaat alla,passaa posotella aamuluikhailla teillä :D  :D
Tärkeintä ei ole voitto, vaan paras palkinto.

Whili

En tiedä kumpi on hauskempi video:

-Blondi bensa-asemalla tankkaamassa Teslaa, https://www.riemurasia.net/video/Teslaa-tankkaamassa/216628
   ..vai... 
-Australialainen raitiovaunupieru. https://www.iltalehti.fi/iltvuutiset/a/e33544f0-b380-49ef-9563-7b0fb7058f76

Eipä sen kummempia ongelmia tänään  :D  :D  :D

Huru-ukko


sorrii

Joo, Blondi! [pistin jakoon ... ]

Tuosta ratikkavideosta en tajunnut ilman selitystä edes mitä siinä on hauskaa. Höh: ääni puuttuu! Sitähän vartenhan pierussa on ääni. Haju on kuuroja varten ...

Mulla sattui joskus kaverin kanssa, että satuttiin hissiin kolmistaan yhden mun alakerran missin kanssa, joka oli oikeesti niitä Anttilan kuvaston tissiliivimalleja. Minä päästin oikein kunnon huokauksen niin että meinas kalsarit sulaa. Tuntui se 4 kerroksen matka aika pitkältä pidätellä tirskuntaa kun se neito pälyili syyttävästi sitä mun kaveria ...  8)  8)  8)
ø¤º°`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`Fuck Google!`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤øø¤º°`Ask Me!°º¤ø,¸¸,ø¤º°``°º¤ø,¸¸,ø¤º°``°º¤ø,¸¸,ø¤º°`

Whili

Voihan äitiysavustus...    FM-rariosta tulee jotain kasarimusaa...   tuttuja skipaleita, mutta yhdenkään esittäjää en muista.     ...ja enkä ole huolissani, lääkäri sanoi että kuuluu normaaliin ikääntymiseen.   >:D

sorrii

Mä en muistanut -enkä välittänyt- esintyjien nimiä edes teininä. Kunhan jytäsi ...  8)

En muuten millään ilveellä ymmärrä miksi ysäri-musaa soitetaan jatkuvasti radiossa ja pidetään ysäribileitä ja -risteilyjäkin. 90-luvun parasta musiikkia (Suomessa) esitti -vittu- Laura Voutilainen ..  ???  ???  ???
Tehny mieli usein potkaista radio kojelautaan kun menny Radio Nova vahingossa päälle autossa. (Ei vaan taivu polvet tarpeeksi wanhalla...)

ø¤º°`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`Fuck Google!`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤øø¤º°`Ask Me!°º¤ø,¸¸,ø¤º°``°º¤ø,¸¸,ø¤º°``°º¤ø,¸¸,ø¤º°`

ottulo

Lainaus käyttäjältä: sorrii - helmikuu 22, 2020, 13:11:11 ipEn muuten millään ilveellä ymmärrä miksi ysäri-musaa soitetaan jatkuvasti radiossa ja pidetään ysäribileitä ja -risteilyjäkin. 90-luvun parasta musiikkia (Suomessa) esitti -vittu- Laura Voutilainen ..  ???  ???  ???

Kai (me) 90-luvulla lapsuutta/nuoruutta viettäneet ollaan siinä pisteessä, että meidän sana (ja raha, jota ehkä jo alkaa olla käyttöönkin asti) merkitsee, ja sitähän kuunnellaan mihin pienestä asti on kasvatettu. Ja se, mitä kuunnellaan, tuo kuulijoita mainoksille jne... Siksi YLE Radio Suomi. :thumbup:

Eipä suomalainen musiikki mitenkään valta-asemassa noilla ysärikanavilla/-ohjelmilla ole, oli Voutilainen sun mielestä oikeasti parasta silloista tai ei. (Ei ihan auennut mitä kritisoit, mutta samapa se.)

sorrii

Lainaus(Ei ihan auennut mitä kritisoit, mutta samapa se.)

Eiku!
Radio Novalla on ysäri-iltaa, -päivää ja ysäri-mitävaan jossa soitetaan 90-luvun diskojumputusta. Kai aika paljon kotimaistakin, mutta englannin kielistä ... Monotonista diskoa, konemusiikkia ... sitä!

Laura oli vitsi, ainakin puoliksi. Mun 90-luku oli aika rappiomenoa lähiöbaareissa ja halvimmissa räkälöissä kaupungissa. Muistan jotenkin että tää Laura soi aina jokapaikassa. Ja Road to Hell. En paljon muuta muistakaan.
Onhan toi Laura tuossa videolla sen näköinen, että tämmöinen vanha pervo voisi siitä uneksiakin ...  ;)  :D  ;D
ø¤º°`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`Fuck Google!`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤øø¤º°`Ask Me!°º¤ø,¸¸,ø¤º°``°º¤ø,¸¸,ø¤º°``°º¤ø,¸¸,ø¤º°`

Whili

Häntäluukipu
Hoitokeinona kapsaisiini:  "Myös kapsaisiinia sisältävän voiteen paikallinen käyttö voi lievittää kipua."

Empä menis kovin äkkiä hieromaan chiliä ryppyreiän läheisyyteen..

sorrii

Kokeile Scheriproct-voidetta  ;)
Se on tarkoitettu pukamiin, mutta ei kai se haittaa ilmankaan: Sisältää aika tehokasta puudutusainetta. Loppuu ainakin kutinat, kirvelyt ja kivutkin nopeasti. ((kandee ehkä lukea ohjeet jos on jotain rajoituksia..))
ø¤º°`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`Fuck Google!`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤øø¤º°`Ask Me!°º¤ø,¸¸,ø¤º°``°º¤ø,¸¸,ø¤º°``°º¤ø,¸¸,ø¤º°`

Einari

Heipä hei pitkästä aikaa.
Joko en osaa käyttää foorumin hakua, se on rikki, tai mahdollisesti en vain osaa taaskaan, mutta hämmästelen kuinka täältä ei löydy viestejä Discord palvelimen avaamisesta ircin kuoltua.

Eikö nappaa uusi alusta vai mikä mättää?
Tulisin mielelläni heittelemään aivopieruja reaaliajassa o/
Computer games don't affect kids. I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive music!