joulukuu 09, 2023, 20:16:13 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Kulmakonditoria

Aloittaja ChiliSiili, joulukuu 28, 2016, 19:43:10 ip

« edellinen - seuraava »

ChiliSiili

Yllätyin tänään positiivisesti, kun selasin lounaspaikkojen listoja ja sattumalta näin Kulmakonditorian mainoksen: Chili-Fanin taivas, valitse tuote ja tasosi. Vaihtoehtoina oli tuskalliset siivet, polttava burgeri, tori tulinen tortilla ja erityisn lämmin leipä. Ja tasoina oli 5 "Tulitakuu", "Räjähdysvaara" ja " Tuli ja leimaus".

Sinne siis lounaalla ja yleisellä asenteella, että tuskin on edes oikeasti tulista. Koska heidän Tulinen texmex salaatti (jauheliha ja kana) ovat tasoa 2 eli syödessä on vain lämmön tunne. Kerrankin voin sanoa että nyt oli lupaukset kohdallaan.  :chili: :chili: :chili: :chili: :chili:

En tiedä olivatko allekirjoittaneen luulot suuremmat omasta tasosta, kun nyt oli poltetta sopivasti tai hieman enemmänkin. Söin tuon leivän (ilman homejuustoa) ja valitsin varovaisesti tason 5 :fire:. Nyt tuli syötä rauhallisesti lounas ja vedetkin meinasi aika ajoin nousta silmiin. Tämä ainakin Keravalla osattiin valmistaa hyvin. Joten jos iskee kyseiset eväät niin käykää kokeilemassa. En tiedä tuleeko tuo kauan olemaan heidän valikoimissaan vai onko joku täysien vuosien special juttu.

Mikäli käytte kokeilemassa, niin haluan ehdottomasti kuulla muiden mielipiteet!
ChiliSiilin kasvatuksia ja muuta elämää voi kurkkia: http://chilisiili.blogspot.fi/

Chilivarvas

Kiitos vinkistä! Mennyt täysin ohi moinen, vaikka asun aivan kyseisen ravintolan lähellä (Tikkuri).

Tällä/ensi viikolla testiin ja pistän raporttia!

MRgreen

Käyty on. Valitsin listalta hampurilaisen ja erehdyin tietysti kokeilemaan tulisimman version. Listan mukaan vain AITO chilipää pystyy kyseisen evään syömään. Saamani kokemukseni mukaan ilmeisesti en kuulu tähän kategoriaan  :P Aterioimisnautintoon saattoi tietysti hieman vaikuttaa ruokailun alkuhetkillä silmääni joutunut kapsaisiinipisara  ;D. Ruoka oli erittäin hyvää, mutta jos et ole tottunut käyttämään 1-2 milj. SHU chilejä päivittäisessä ruoanlaitossa isommalla lapasella niin kannattaa varmaan alotella siitä vitostasosta. Mutta suosittelen ehdottomasti ja menen varmasti uudestaan.

Chilivarvas

Tuli vedettyä tai no puolitiehen jäi 7tason burgeri. Todella tulinen setti ja aamulla huomasi syöneensä moista..