syyskuu 23, 2023, 23:15:27 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Kasvualustan valinta ja hoito

Aloittaja YHChili, huhtikuu 12, 2020, 23:18:40 ip

« edellinen - seuraava »

YHChili

Dodiin elikkäs, mulla on tuolla kokeilussa ihan vaan kasvimullalla sekä pari ruukkuu kookosviljalla joissa on gold labelin xl hydrosoraa salaojina ja sitten viellä itämis kokeena pelkällä kookos kuidulla.

Kysymys olis oikeestaa se että kuis usein mun kannattaa kastella noita kookoskuidulla ja xl hydrosoralla varustetut kasvit kun siitä ei missää varsinaista ohjetta näytä löytyvän.
Lannotteena käytän puutarhan kesää niin toki senkin annostelu ohjeita otan mielelläni vastaan.

varis

Yleisohje kookoksella taitaa olla että ainakin pari kertaa päivässä, esim. jossain tippukastelussa. Kookos ja sopivan lainen sora pidättää jonkin verran vettäkin, mutta riittääkö kovin usein harvempaan kasteluun? Periaatteessa kookoksen pitäisi koko ajan olla valtaosin (90%) kosteana että toimii parhaiten.