elokuu 16, 2022, 13:57:13 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Aiheet - Einari

1
Kodin mausteinen kokkaus / KKK eli KauraKookosKuolema
lokakuu 05, 2012, 20:58:24 ip
3 dl kaurahiutaleita
1 dl tomusokeria
1 dl kookoshiutaleita
1 tl vaniljasokeria
3 rkl kaakaojauhetta
1 ml morouga scorppion jauhetta (haters gonna hate)
100 g voita
1 rkl kylmää vettä

Mittaa ja roiski kulhoon kuivat aineet ja sekoita ne keskenään.  Paloittele joukkoon voi ja sekoita tasaiseksi parhaaksi näkemälläsi tavalla. Itse vedin käteen kumihanskat ja aloitin hipistely-nypistely tekniikalla  ja lopussa apinanraivoa eli raakaa voimaa.  Tässä vaiheessa on hyvä maistaa massan tulisuus, jos ei kelpaa niin tiedät mitä tehdä.  Lopuksi sekoita kylmä vesi sekaan jotta saat massasta mukavan notkeaa muotoiltavaa.  Pyörittele massasta pieniä palluroita ja kierittele ne kookoshiutaleissa.  Maltti on valttia monessa ja niin myös tässäkin, tovin kun annat pallojen kovettua jääkaapissa niin saat paremman lopputuloksen.  Säilyy sen yhden illan j-kaapissa  8)