kesäkuu 28, 2022, 00:58:02 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Siemenketjukirje II

Aloittaja Whili, tammikuu 03, 2013, 13:07:49 ip

« edellinen - seuraava »

Prynde

Olen edelleen kiinnostunut josko se kirje jonkinmoiselle kierrokselle lähtee.

Prynde

Foorumin pysyessä rikki, joulun olevan jo ensiviikolla ei varmaankaan ole enää syksy ja kun vastauksiakaan ei tule niin ei varmaan kirje enää koskaan kulje. Harmi kun jäi ensvuoden kasvatukset nimenomaan odottamaan sitä kirjettä että päättäisi mitä nyt kasvattaa :(

sorrii

Joopa. Tää foorumi on niin kuollut, etten minäkään muista eds kurkistaa kuin harvakseltaan. Ennen Chilifoorumi oli auki yötäpäivää. Facebookin "chilifooorumi-ketju" on syönyt täältä sen vähänkin aktiivisuuden. Facessa toisaalta jutustelu on oikeesti tyhmää: Siellä näkee samat typerät kysymykset joka päivä. Ja samat alottelijat innokkaasti niihin vastaavay yhtä tyhmästi ... Sieltä ei enää tietoa löydä, eikä löydä täältäkään kun sivut on mennyt niin sekaviksi ... siis toimivuus. Nyt ei oikein edes jaksa valittaa: On takana 2 viikon eristys ja se "lievä" koronatauti. Kyllä vitutti kärvistellä yksin kotona kun tauti vaan paheni yli viikon ... Siinä tulee jo mieleen kaikenlaista ...
ø¤º°`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`Fuck Google!`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤øø¤º°`Ask Me!°º¤ø,¸¸,ø¤º°``°º¤ø,¸¸,ø¤º°``°º¤ø,¸¸,ø¤º°`

Phoca

Harmi, jos kirjeen kulku katkesi tältä vuodelta. Tänä vuonna aloittavana harrastajana mielelläni osallistuisin ketjukirjeilyyn.

sorrii

Siemenet on aika pieni menoerä tässä harrastuksessa. Hyvästä siemenkaupasta (fatalii) saat lajipuhtaita siemeniä kohtuuhintaan ja valikoimaa on ...
Mä itse olen osallistunut takavuosina paljonkin siemenketjukirjeisiin kun olen hamstrannut kasvatukseen jopa 30 uutta lajiketta joka vuosi. Harrastajien siemenissä vaan ei aina voi luottaa että tulee mitä luvataan. Ylläreitä tulee paljon, ja ne on harvoin iloisia yllätyksiä ... Nykyään tilaan kiltisti melkein kaikki idätettävät Fataliilta. Jonkun verran toki idättelen omia vanhoja ... Onhan noita kertynyt satoja erilaisia ..
ø¤º°`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`Fuck Google!`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤øø¤º°`Ask Me!°º¤ø,¸¸,ø¤º°``°º¤ø,¸¸,ø¤º°``°º¤ø,¸¸,ø¤º°`

Phoca

Olet kyllä oikeassa, eipä tuo tilailu Fataliilta ole harrastuksen muissa menoerissä (etenkin aloittelijan kohdalla) mitenkään suuri. Hienoa yhteisöllisyyttä tuohon tapaan kuitenkin varmasti liittyi.

miiksuli

Lainaus käyttäjältä: Phoca - tammikuu 27, 2022, 22:58:01 ipOlet kyllä oikeassa, eipä tuo tilailu Fataliilta ole harrastuksen muissa menoerissä (etenkin aloittelijan kohdalla) mitenkään suuri. Hienoa yhteisöllisyyttä tuohon tapaan kuitenkin varmasti liittyi.
Täältä kans saa hyvii siemenii: https://www.semillas.de/shop_en/index.html

Valikoima on hyvä ellei jopa erinomainen ja tekee myös omia risteytyksiä.

sorrii

Semillas on kans aika vanha toimija ja varmaan kehittynytkin: Joskus 10v sitten niiden lajikkeet ei aina ollut mitä luvattiin .. Se taitaa toimia Kanarian saarilla(?) ... Mä tuen tietoisesti Fataliita kun on kotimainen ja takuulla luotettava. Törkyhintoja kyllä esim. lannoitteissa: parin sellaisen 100g pussin hinnalla ostaa 25kg säkin samaa tavaraa - jos tietää mitä tilaa   ;D  ;D  ;D ... Hän lienee ansainnut kyllä palkkansa!
ø¤º°`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`Fuck Google!`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤øø¤º°`Ask Me!°º¤ø,¸¸,ø¤º°``°º¤ø,¸¸,ø¤º°``°º¤ø,¸¸,ø¤º°`

miiksuli

Saksasta tulee kuiteskin siemenet mitä oon tilannut useamman vuoden aikana ja ei ole ollut ongelmia toistaiseksi. Ehkä sit tsempannut...

Whili

Haluakko sorrii plärätä kirjeen läpi ?? 
Sullon varmaan jo omat siemenet päässy kuivaan ja olis pussitettavassa kunnossa.. ?sorrii

Mulla saattoi mennä tän/viime vuoden siemenet vituiksi. Keräilin viimeisistä puolimädistä, homeisista podeista jotka saattoi olla jäätynytkin välillä. Ja kuivattelin lämpöpattereiden päällä johon unohtuivat aika pitkään ... Itse idättelin vanhemmista siemenistä ja kokonaan uusista [=Fatalii] uusia taimia. Monet vanhat pussukat taas saattoivat olla vähän jo liiankin kuivia, kun pusseissa puolet oli murua ja jauhoa ...  ???  ???  ??? Vittuku työnteko haittaa nyt tosissaan harrastusta: onneksi loppuu 15.5 enkä perskelles tee yhtäkään työhakemusta ennen syksyä tosissani ... Wanhaa äijää vielä kiusataan ..  >:( ... Katotaa syksyllä, ehkä  ;) 
ø¤º°`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`Fuck Google!`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤øø¤º°`Ask Me!°º¤ø,¸¸,ø¤º°``°º¤ø,¸¸,ø¤º°``°º¤ø,¸¸,ø¤º°`

DiscoKai

Muistattehan, että kohtuullinen valikoima siemeniä löytyy myös yhdistyksen kaupasta

DiscoKai

Lainaus käyttäjältä: Whili - tammikuu 28, 2022, 16:38:30 ipHaluakko sorrii plärätä kirjeen läpi ?? 
Sullon varmaan jo omat siemenet päässy kuivaan ja olis pussitettavassa kunnossa.. ?
Whili, jos sulla on se siemenkokoelma, niin onkos ne pakattuna sellaseen kankaiseen kansioon missä lukee päällä msdn? Jos on, ja siellä on tyhjiä cd pussukoita, niin voisin tarvita niitä yhdistyksen kauppaan.

Whili

Lainaus käyttäjältä: DiscoKai - toukokuu 15, 2022, 17:01:18 ipWhili, jos sulla on se siemenkokoelma, niin onkos ne pakattuna sellaseen kankaiseen kansioon missä lukee päällä msdn? Jos on, ja siellä on tyhjiä cd pussukoita, niin voisin tarvita niitä yhdistyksen kauppaan.
Ei ole mulla yhdistyksen siemeniä eikä kansioita.