joulukuu 04, 2023, 02:04:49 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Chiliyhdistyksen Instagram

Aloittaja PP, toukokuu 03, 2017, 20:52:12 ip

« edellinen - seuraava »

PP

Siirryimme viimein ainakin osittain nykyaikaan ja perustimme Instagram-tilin! :D Meidät löytää käyttäjänimellä suomenchiliyhdistys.

Sisältöä on nyt hyvin vähän, joten on hyvä kysellä, mitä toivotte sinne. Kaikenlaista chilien kasvattamiseen ja käyttämiseen liittyvää infoa tulee varmasti samoin kuin ajakohtaista tietoa yhdistyksen toiminnasta. Mitä muuta toivotte? Mitä ei? Kuinka tärkeää visuaalisuus on tämänkaltaisella tilillä?

Lupaamme, että nykyaikaisuus jää toistaiseksi ja hyvin pitkään tähän. Turha odottaa (tai pelätä) että tulee Snapchatiä tai uudempia somen muotoja. :D

chilifellow

# www.chiliyhdistys.fi / jäsen 058 #

akselsson1

Seurattu. Kerron jos tulee jotain juttujamuuta mieleen :)
I have no idea what I'm doing, but I am!

TheTäti

Perustyhmäkysymys ( joista itse eilen sisäisesti ärsyynnyin , kun labrakurssila monennenko kerran kysyttiin, mikä on on yhden suhde kymmeneen laimennus ja pitääkö reaktioseos sekoittaa ..)
Anyway, saako jotenkin näitä Instagram päivityksiä linkattua foorumille?

PP

En tiedä tarkasti, miten tuo toimii selaimella, mutta ei oikein palvele tarkoitustakaan linkittää tänne. IG:ssä ei julkaista niin, että se olisi ainoa kanava tärkeissä asioissa.

https://www.instagram.com/p/BTwaFIQB0qO/?taken-by=suomenchiliyhdistys

Käki

No, kävin rekisteröityy mutta en tiedä miten koko sivusto toimii. Kaippa se selviää ajan kanssa.