Yhteistyötä virolaisen chilinkasvattajan kanssa?

Aloittaja PP, tammikuu 24, 2018, 23:33:58 ip

« edellinen - seuraava »

PP

Löytyisikö Uudeltamaalta (lähinnä pk-seudulta) chiliharrastajaa, joka olisi kiinnostunut kasvattamaan chilejä virolaisen maatalousalan opiskelijan kanssa jossain pk-seudulla? Voi olla oma kasvihuone tai piha, viljelypalsta tai jotain muuta. Yv:tä minulle, jos kiinnostaa.

PP

Tämä kaveri on tulossa 10. ja 11.2. Helsinkiin. Voisi mennä jonnekin syömään ja puhumaan chilistä jompana kumpana päivänä päiväsaikaa (la-ilta ei sovi). Ei tarvi luvata mitään ja oli jo puhetta, että täältä kasvatuskaverin löytäminen voi olla vaikeaa.

MRgreen

Pitäis varmaan mennä jonnekin puhumaan chilistä ja SYÖMÄÄN sitä niin pääsisi kaveri vähän Suomen siliskenestä jyvälle. Rocotopiirakkaa? Nam

PP

Lainaus käyttäjältä: MRgreen - tammikuu 26, 2018, 23:18:12 ip
Pitäis varmaan mennä jonnekin puhumaan chilistä ja SYÖMÄÄN sitä niin pääsisi kaveri vähän Suomen siliskenestä jyvälle. Rocotopiirakkaa? Nam


En tiedä viittiikö ravintolaan viedä ruokaa, mutta rocotojauheita ja hapanrocotoa voin ilman muuta tuoda. Puhuttiin tänään vajaa tunti Skypessä ja ainakin chilien kasvatuksesta ja lajikkeiden omisaisuuksista kaveri sai tietoa.

MRgreen

Hyvä juttu. Vois kyllä harkita jos lähtis mukaan. Jos ei muuten niin ainakin kuunteluoppilaaksi  ::)

chilifellow

Mites meni meettinki? Toteutuuko yhteistyö Suomenlahden eteläpuolella?
# www.chiliyhdistys.fi / jäsen 058 #

PP

Ei varmaan tule varsinaista yhteistyötä kasvattamisen kannalta, mutta kiinnostusta ja innostusta harrastukseen siellä on.