toukokuu 20, 2024, 06:43:28 ap

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - Nabanero

1
Kiitos kiitos!

Joo, kyllä tässä "nuoremmassakin" sukupolvessa löytyy meitä, ketkä arvostaa foorumeiden järjestäytyneisyyttä. Tiedon hakeminen on paljon helpompaa, facebookissa kaikki on yksinkertaisdesti vain liian kaaosmaista sellaiselle henkilölle, kuka haluaa imeä kaiken tiedon kitusiinsa.

Hyvää kasvattelukautta myös teille, toivottavasti tuleva kesä on otollinen kelien puolesta. Rocotot lähtevät tänään idätykseen, vähän myöhässä mutta parempi nyt, kuin ei milloinkaan. Loput laitan itämään tammikuun loppupuolella
2
Uusien jäsenten esittelyt / Uusi höyrypää Sipoosta
joulukuu 21, 2022, 11:19:54 ap
Eikun morjesta pöytään! Vai miten se siinä kuuluisassa mainoksessa menikään...

Olen reilu kolmekymppinen chili-intoilija. Aiemmin asuin Helsingissä ja kasvatin chilejä parvekkeellani, mutta nyt Sipooseen ja omakotitaloon muuton jälkeen avautuu tulevana kesänä minulle ennennäkemätön mahdollisuus lyödä chilinviljely ihan överiksi. Tästä innostuneena päätinkin siis liittyä tälle foorumille, jota on tullut jo muutaman vuoden ajan selailtua silloin tällöin.

Äkkiä tehdyn päässälaskun mukaan olen ehtinyt tähän päivään mennessä kasvattamaan noin pariakymmentä eri lajiketta. Tähän mennessä vastaan tulleista tuttavuuksista top 5 listalleni pääsenevät Sugar rush, Bahamian goat, Piri Piri, Buena mulata ja Long Tabasco.

Tulevana kesänä on ennakkokaavailuna tarkoitus laittaa kasvanaan ainakin seuraavia lajikkeita:
Thunder mountain longhorn, Atep aci dolma, Aji oro rocoto, fatalii gourmet aji fantasy, Aji jobito,Charapita, Cheiro roxa ja KS Lemon starrburst. Lista tulee todennäköisesti vielä laajenemaan, etenkin mahdollisuus kasvattaa rocotoja innostaa, koska kuumalla ja aurinkoisella parvekkeella tähän ei ole ollut aiempaa menestystä.

Ps. Toivottavasti foorumilla on vielä jokunen aktiivinen käyttäjä keiden kanssa voi verkostoitua, itseä ei nappaa mitkään facebook ryhmät, mitkä ovat mitä ilmeisimmin syrjäyttäneet nämä vanhat kunnon foorumit, valitettavasti.