syyskuu 23, 2023, 10:24:40 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - hartson

1
Apua! Laitoin aji cristalit isompaan ruukkuun, kun kokoa alkoi jo olla ja heti vaihdon jälkeen rupesivat nuutumaan ihan silmissä. Mitä teen?
2
itselle sopii kaikki päivät. mukana ollaan!
3
19v ja mopolla liikun yhä. tunturi break
4
isipapan itse tekemää. sitä ei voita mikään   :D
5
rae juustoa ja tonnikalaa mausteena chili. soundtrackkia vetää eppu normaali ja klamydia
6
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Suuri krapulatopic!
huhtikuu 07, 2014, 06:34:43 ap
krapula eli darra eli hangover on multa kokematta jäänyt täysin. joskus on tarkoituksella kokeiltu hakea krapulaa, mutta aamu on aina kuin mikä tahansa aamu.
7
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Mitä pelailette
huhtikuu 07, 2014, 06:32:13 ap
borderlands 2 ja team fortress 2
8
Uusien jäsenten esittelyt / Vs: Iltoja kaikille
huhtikuu 07, 2014, 06:29:46 ap
itsellä on kaktus selvinnyt erittäin hyvin. tervetuloa :D
9
chili amatöörihän se täällä. ensimmäinen satsi n. viikko sitten laitettu kasvamaan ja loput aika näyttää. muu elämä menee tekniikan ja mekaniikan puolelle. tämä postaus on nyt tynkä, koska en vaan osaa  :D
10
okay elikkäs nyt on kyseessä tosi amatööri (nimittäin meikä). vasta n. viikko sitten laitettu ensimmäinen chilisatsi kasvamaan (aji cristal ja bolivian rainbow) ja netti on hieman valaissut tietämättömyyttä. kysymykseksi jäi kuitenkin vielä yksityiskohtia kasvuympäristöstä ja valosta. sanotaan nyt suoraan, että tiedän ainoastaan suositellun lämpötilan.