marraskuu 29, 2023, 04:11:27 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - Russia On Ice

1
Tori / Vs: M: 3 astian ebbipöytä (Tampere)
heinäkuu 24, 2012, 10:40:41 ap
Kyllähän tämä kiinnostais. Ei vaan ole sitä autoa millä hakea.
2
Tee-se-itse / Vs: Jaolsten - EBB ja bubleri (Bioponinen)
heinäkuu 22, 2012, 19:44:20 ip
Mulla ollut käytössä yllä olevan kaltainen IKEA-ebbi ilman bakteerikantaa. Tosin GHE:n liemillä. Hyvin toimii, ei siinä. Rakentaminenkin on helppo. Litkujen vaihtojen ja PH:n tasauksen kannalta bioponinen voisi olla parempi, eli se vulcaponic ja ajastus siten, että bakteerikanta ei kuole.

Edit: Oli ihan helppo ensimmäinen vesikasvatus. Voin suositella muillekin alottelijoille. Tosin muista vesiviljelyjärjestelmistä ei ole kokemusta. Jaolstenin ohjeilla tullee hyvä. Fataliin ohje löytyy täältä https://www.fatalii.net/ebb
3
Tee-se-itse / Vs: Jaolsten - EBB ja bubleri (Bioponinen)
heinäkuu 22, 2012, 18:44:13 ip
Puutarhan kesää ja merileväuutetta... Ymmärsin että teelusikallinen Puutarhan Kesää per 10L on lannoitus pienehköille kasveille. Vai oliko se sittenkin isoille kasveille? Viitsisitkö täsmentää hieman tuota annostusta kasvin elinkaaren ajalle. Sellainen ohje kyllä että kokeiluun menee.
4
Joo kyllä se postissa on. Mä sain kirjeen torstaina 14.6 kun se oli laitettu viikonloppuna liikenteeseen. Eli tällä viikolla pitäisi olla perillä tai sitten voi mennä maanantaillekin. Ykkösluokassa lähetetty, joten pitäisi tulla kyllä nopeammin, mutta ei se aina kuitenkaan toimi niin.

Kirjeellä oli painoa hieman  alle sata grammaa, joten miespuolinen postineiti sanoi, että menee sillä yhdelläkin merkillä. En ruvennut törsäämään, koska itsellenikin tultaessa kesti neljä päivää kahdella ykkösluokan postimerkillä.

Väsyttää hieman, ei pysty järkevään artikulointiin. Mutta kirje on siis matkalla eikä jumita minun käsissäni. Lajikkeita on nopeasti arvioituna kyydissä noin 50-60. Melko tasaisesti oli baccatumeja ja chinencejä. Jonkun verran sitten annuumeita ja taisi siellä perus paprikan siemeniäkin olla mukana. Olisin laittanut omia siemeniä mukaan, mutta en tajunnut kuivattaa niitä ajoissa, joten en uskaltanut laittaa ketjukirjeeseen mukaankaan.
5
Please Mr Postman look and see

If there's a letter, a letter for me.

http://www.youtube.com/watch?v=AHfddvbKb4w
6
On muuten niin hieno sää, ettei ainakaan siitä voi jäädä kiinni  ;)
7
Kiitos vinkistä, Nizo!
8
Enpä huomannutkaan, että ilmoittautumiset meni jo. No, osallistun seuraavaan siemenketjukirjeeseen sitten.
9
Lisätkää minut kirjeen saajien listalle. Tai jospa uskaltaudun lisäämään itseni  ;)

Juso
chilihardhead.fi
Toni.A
Saigon
gooFI
Quini
Nizo
Kartturi
Larski
popcornmaker
amis125frat
Kappu
Kaltsu
M;kko
Peisi
Azukki
ABK
Härski
yan
Herra 47
Rundari
Miksaa
Naga Morphia
Ilpo
Biohazard-
Eric Sour
Gali
Filago
Nondo
aropupu
urmas
Rusakko
Russia On Ice