syyskuu 19, 2021, 08:46:14 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


OHJE: kuvan lisääminen foorumille

Aloittaja Chili92, marraskuu 13, 2011, 18:35:13 ip

« edellinen - seuraava »

Chilivaari

Lainaus käyttäjältä: MRgreen - joulukuu 25, 2020, 10:53:17 apMiten tänäpänä lisään kuvan postauksessa näkyväksi? Käytössä Dropbox.
Kyllä tuostakin näyttäisi voivan lainata. Avaa kuva uudessa ikkunassa (silloin siinä ei ole tekstiä ympärillä) ja ota siitä osoite.
Osoite on vain kauhean pitkä ja kuva iso. Sinullakin 5,5 megaa, kun normaalisti käyttämäni koko on vain muutaman sata kilotavua.

Blogia olen suositellut ja sitä jotkut käyttävätkin. Sellaisen voi perustaa vain itselleen, jota ei näytetä ulkopuolisille. Silti sieltä voi lainata kuvia julkiseen esitykseen ja kuvat ovat paljon pienempiä, siis helpompia käsitellä ja nopeampia ladata. Olen sitä kehunut täällä aikaisemminkin.