Lainaus käyttäjältä: mxv - tammikuu 08, 2013, 11:13:44 ap
Todella hyväksi reseptiksi osoittautunut tää, kolmisen kertaa kokeiltuna (parilla eri variaatiolla kun ohjeessa olevia chilejä ei aina tuoreena löytynyt). Kaipaisin mielelläni jengiltä "pavuttomia" chili reseptejä, naudan (ja miksei possunkin) lihasta tai noiden kombinaatiostakin!
Mites muuten jauheet, onko tavatonta tehdä chili ns. pelkillä jauheilla, vai tuleeko siitä yhtään mitään kun ei ole mitään stockia josta laittaa tuoreita pataan?
Kun ruokalajin nimi on "chiliä lihalla", niin minusta se tarkoittaa aika yksiselitteisesti, että vaikka kaikesta muusta voidaankin tapella niin chili on raaka-aine eikä pelkkä mauste.
Jos tulisuuden haluaa lisätä pelkillä jauheilla, niin olkoon sitten niin, mutta kyllä siinäkin tapauksessa jotain tuoretta capsicum -suvun hedelmää pitää olla mukana reilusti, jos ei muuten niin sitten vähintään sen paprikan muodossa.