kesäkuu 25, 2024, 01:17:03 ap

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Uudenkarhea harrastaja

Aloittaja Elttoni, toukokuu 09, 2024, 22:26:05 ip

« edellinen - seuraava »

Elttoni

Moro täältä vilpoisen keväisestä Oulusta. On ollut kiva lukea vinkkejä ja viljelykokemuksia foorumilta. Pitihän se itsekin profiili tänne luoda, jos vaikka tutustuisi muihinkin Oululaisiin harrastajiin!

 Kasvit ovat olleet elämässä mukana lapsuudesta lähtien ammatiksi saakka. Lopullinen hullaantuminen tälle kolmekymppiselle kundille chileihin kävi kuitenkin tänä vuonna, nyt kun uudessa asunnossa on lasitettu parveke. Itselle liian aurinkoinen ja kuuma, chinenseille varmasti oikein mieluisa :D!

Tällä hetkellä ruukuissa on Carolina Reaper, Lemondrop, Aji Fantasy, Bolivian Rainbow, Trinidad Morouga Scorpion Yellow, Lemon Starburrst ja Pimenta da Neyde. Kovasti alkaa kaikissa jo  näkymään nuppuja:)! Minkäs sille mahtaa, nälkä kasvaa syödessä: lannoitteet päivitetty puutarhan kesästä biobizziin, kasvivalo etsinnässä ja ensi vuodelle on toivelistalla iso kasa uusia lajikkeita.

akselsson1

Oijoi sulla on hyvä setti lajikkeita, jopa klassisia herkkuja etten sanois. Respect  :thumbup:  Tuo keltainen moruga on sitten ihan kohtalaisen tiukkaa tavaraa jos onnistuu  :fire:
Chilihulluutta jo vuodesta 2011