syyskuu 25, 2023, 13:09:40 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - Miquel

1
Tsau! Onko erityistä huomioitavaa jukkapalmun lannoittamiseen? Joskus lahjaksi saatu risu on pitkään voinut jo vähän kehnosti. Arvelin että josko tuon 120W ledin ja kunnon lannoitteiden kanssa elvyttäisi.
2
Lainaus käyttäjältä: sorrii - helmikuu 14, 2019, 15:00:46 ip
Mä olisin innokas kokeilemaan noitakin Nutriforteja, mutta menee tässä vähä aikaa [=5 vuotta  ???] ennekuin vanhat loppuu. Voisin toki postittaa pari kiloa Yaran jauhoja "sopivaan hintaan" jos et muualta löydä. Eipä se smartposti hirveitä maksa ... On noita Nutriforten ym purkkejakin kertynyt ... Hittokun mulla on kookoslitkujakin viideksi vuodeksi, kun sain halavalla ...


Terve mieheen. Lannoitekaupat kiinnostaisi kovasti jos jotakin ylimääräistä pyörii nurkissa. Viimekausi meni hiukan vihkoon puutarhan kesän ja tuholaisten kanssa. Ensi kesänä paremmin, toivon mukaan. 
3
Minunkin photobucketin kuvat näyttäs olevan jämäkästi paikallaan. Ai hitto kun saisi vaan läiskittyä foorumille suoraan puhelimelta. 😎
4
Is alive and well. Muuton jälkipyykki vähitellen taantumaan päin. Vanha koti kasvihuoneineen oli ja meni. Vuosipäivälahjaksi saatu rapia 4neliöinen kasvihuoneen pienoismalli... Keväällä rakennuspuuhiin että saadaan muijalle tomaattia.
Yksikään siemen ei ole vielä itämässä... Mielessä pyöri josko sitä yhdeksi ainoaksi chiliksi valitsisi sitten Aji Fantasyn. Baccatumi kaiketi vielä ehtii helposti.  ::)

Mitäs foorumille muuta?
5
Vielä tuo sinnittelee. Vietti kesän kasvihuoneessa jossa viritteli lyijykynän vahvuista kasvua n. 20cm, joka lähti pullistumaan päästä sitten normaalina. Oli niin uhkaavan näköinen että katkaisin pois. Nykyisellään tukevahko 15cm tappi. Josko tuosta ensikesänä saisi jotain suurempaa, talvella ei niin motivoi. Jos nyt edes taimet saisi kasvatetuksi sillä ensikesänä kasvihuone saisi vaihteeksi tuottaa jotakin.  >:D
6
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Hiiligrillit
elokuu 09, 2016, 19:36:27 ip
Ystäväni Chris Paton, yhteistyössä mm. Poppamiehen sekää big green eggin kanssa järjestävät viikonlopun mittaisen bbq kurssin jälleen syksyllä. Mukaan vaan tutustumaan aiheeseen! :) Vajaa 200€ hintakaan ei päätä huimaa, se sisältää kaikki käytetyt lihat, välineet, mausteet, upeat puitteet, paljun, saunat, savusaunan... kaikki. Paitsi kokin omat marinadit. :)
Kurkkikaa facebookista tai www.pitmaster-school.com
7
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Hiiligrillit
elokuu 09, 2016, 19:29:11 ip
Sopii makkaranpaistoon ja nopeiden pihvien grillaukseen kuten muutkin hiiligrillit, pieni sytyttämisen vaiva siinä on. Kuumailmapuhaltimella suht nopea juttu ja heti se kuumenee, kunhan hiilloksen saat syttymään. Puhtaanapitoon tuolle riittää ihan vaan kun harjalla raappailee isoimmat röikäleet ritilältä alas. Kuumuus hoitaa puhtaanapidon.
8
Äläpä vähättele. Tuo on kuitenkin niitä harvoja tappavan myrkyllisiä ja pienempänä hyvinkin sekoitettavissa. Varsinkin silloin kun sientä on pienellä alalla sadoittain ja ollaan poiminnan kiihkossa.

Tottakai guru-ukko nämä tunnistaa vaikka pihakoivunsa latvasta, realistina huomautan asiasta aloittelevaa sienestäjää.  >:D
9
Lainaus käyttäjältä: Jame - lokakuu 17, 2015, 19:11:35 ip
Lainaus käyttäjältä: karvainen - lokakuu 17, 2015, 18:45:56 ip
Pitäisi joskus perehtyä vähän noihin sieniin, ei tohdi keräillä, kun ei varmaksi tunnista, mielellään kyllä maistuisi.


Kannattaa aloittaa jostain helposti tunnistettavista ja yleisistä. Kantarelleista ja suppilovahveroista on hyvä aloittaa. Tosin tänä syksynä ei sieniä ole juuri näkynyt kun on ollut liian kuivaa.


Suppis ja suippumyrkkyseitikki sekoittuu helposti. Pysytään Kantarellissa, rouskuissa jaaaaa ...tateissa? :)
10
Siellä tavataan! :)
11
ttp://www.pitmaster-school.com/home.html


Tänäkesänä mennään taas ja vähän edellistä isommin! Mukana nyt se kokonainen sika. Ja kokonainen poro, kana, kanii, pulled pork, ribs, ym ym ym!

Paikkoja kursseilla vielä joitakin, ehdit hyvin mukaan hankkimaan uuden addiktion ja muistoja loppuelämäksi. Allekirjoittanut otti kokohupi paketin. ;D

12
Tori / Vs: www.chilitarvike.fi
toukokuu 31, 2016, 16:21:57 ip
Chilikauppa
ma 16.5.2016 22:52
Tilauksenne (3431197) on vastaanotettu


... ::) tuleeko se tänävuonna jopa perillekin??!!
13
Tori / Vs: Ostetaan hippo!
toukokuu 15, 2016, 21:48:06 ip
Mahtavaa, kiitokset! Soittelen heti huomenna.
14
Tori / Ostetaan hippo!
toukokuu 15, 2016, 21:10:38 ip
Ostetaan Hippo automaattinen vedentäyttäjä. Chilitarvikkeen hylly on tyhjä ja tarve olisi erääseen projektiin. Tarjoa yv:nä.
15
Löytyykö joltakin vsijarilta myydä hippo -venttiili?? Maksan kultaa ja timantteja. Eräs projekti vaatisi tuon, kärsällä loppu.
16
Mausteet / Vs: Poppamiehen kastikkeet
huhtikuu 06, 2016, 19:22:28 ip
Hö. Luulin että tuli ja leimaus olisi jo jäänyt valikoimista pois... Maistakaapa uutta mex mex sarjaa, sieltö löytyi ainakin hiton herkullinen burning red.
17
Lainaus käyttäjältä: wille - huhtikuu 06, 2016, 11:06:30 ap
Lainaus käyttäjältä: Miquel - huhtikuu 04, 2016, 23:26:58 ip
Long time, no see. Että iltaa vaan kaikille.  ::)


Sama juttu. Terve vaan.

Taustalta olen satunnaisesti seurannut keskusteluja pintapuolisesti, mutta kirjoittelemaan en oikein ole innostunut. Eipä juurikaan ole mitään annettavaa foorumin sisältöön, eikä pelkkä offtopic-paskanjauhanta oikein vastaa tarkoitusta. ::)
Onneksi uutta kasvattajaa rekisteröityy jatkuvasti niin foorumi ei kuole, vaikka pari kantapeikkoa tuottaakin vähemmän sisältöä. :)
Välikausi käynnissä joten päivyriäkään en oikein jaksa pystyyn pistää. Parikymmentä chilinnaattia tuossa ikkunalaudalla kuitenkin kituu, joten välikausi liittyneekin enemmän urautuneeseen päiväkirjanpitoon.


Onneksi uutta kasvattajaa rekisteröityy foorumille kokoajan, niin ei hiljene vaikka muutama kantapeikko tuottaakin hiukan vähemmän sisältöä. :)
18
Kiitti kaverit. Mukava tuntea olonsa tervetulleeksi...   ;D
19
Lainaus käyttäjältä: NPhoBiaz - huhtikuu 04, 2016, 23:28:58 ip
Lainaus käyttäjältä: Miquel - huhtikuu 04, 2016, 23:26:58 ip
Long time, no see. Että iltaa vaan kaikille.  ::)

MITÄ !?!?! :o Tervetuloa takaisin. 8)

Senverran on jo vierähtänyt että ihan tässä hävettää... Mikä olisi muuten kevytkäyttöisin ja mobiiliystävällisin kuvapalvelu?  ???
20
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Vs: Hotvelo - 2016
huhtikuu 04, 2016, 23:39:22 ip
Tuliselle tiedänkin erään sijoituspaikan... Niin ja pitkästäaikaa teeve vaan toveri. :)