toukokuu 31, 2023, 04:21:50 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Wasabitahnaa kaivataan..

Aloittaja tomppa,, joulukuu 17, 2011, 15:38:08 ip

« edellinen - seuraava »

tomppa,

onko kenelläkään tietoa mistä tuota voisi ostaa isompiä määriä kuin kaupan tuubi jossa on noin 15 grammaa tuota herkkua..
hitsit kun nyt olisi tarve hommata sitäkin..   ja kilohinta on kaupassa noin 80€ jotenka mieluummin etsin edullisempaa jos kenelläkään on tietoa.

kiitos  8)

Nosiseptori

Vii Voanissa Helsingissä ja vastakkaisella puolella katua olevassa etnisessä kaupassa (en muista nimeä) on valmiiksi valmistettua wasabi-tahnaa isossa purkissa, joka on ihan varmasti riittoisaa (310 g) - sisältää muuten piparjuuren lisäksi ihan aitoa wasabi japonicaa! Ainakin tuosta toisesta kaupasta löytyi myös isossa jauhepussissa wasabia, mutta en ole varma onko se lähinnä piparjuurta. Tuonne kannattaa kuitenkin suunnistaa, kun kaipaa aitoa kamaa!


EDIT: Ja ainiin! Jotain 10e luokkaa maksoi tuo 310 gramman tuubi, eli ei paha!

tomppa,

Kiitos vinkistä!  kun tulee taas kohta reissu hesaan niin täytyy kävästä katsomassa tuo paikka. Ei ole pahan hintaista kyllä sitten  :)

tomppa,

tahna löydetty ja ostettu! kiitos

Nosiseptori

Olepa hyvä!

Tuosta tulee kyllä kunnon nenäfiilarit.  :o

masaiman

Ootko Tomppa käyny kattoon täältä:Furat Veskun ja Kulmakadun risteyksessä, Anttilan vieressä. En oo ite koskaan käyny sisällä, mut todennäköisin paikka joka itelle tuli Lahdesta mieleen...

tomppa,

en ole tuolla käynyt kertaakaan mutta joskus voisi mennä ihan uteliaisuudesta. maustemestasta ei löytynyt mutta kiitos pääkaupunkimme runsaan monikulttuurisuuden sain satsin haettua. suht hyvää tavaraa!
karismasta löysin myös wasapipähkinöitä jotka kyllä häviävät poppiksen pähkinöille.

täytyy katsastaa tuo yllä oleva paikka joskus. toinen hyvä paikka mistä löytyy vaikka mitä on trion yrttipaikka, se punnitse ja säästä.. monesti tullut siellä käytyä kun jotain erikoisempaa on tarvinut.

masaiman

Joo, punnitse&Säästä:ssä on myös joitakin chilituotteita. On muuten muuttanut nykyään siihen k-marketin viereen, liukuportaiden juureen, missä Cook oli ennen.

Jupu

Tekis mieli maistaa oikeaa wasabia https://fi.wikipedia.org/wiki/Maustekrassi joskus. Saako sitä Suomesta, mistä? Viivoanit jne myy piparjuurta.

Nosiseptori

Lainaus käyttäjältä: Jupu - maaliskuu 16, 2012, 10:39:13 ap
Tekis mieli maistaa oikeaa wasabia https://fi.wikipedia.org/wiki/Maustekrassi joskus. Saako sitä Suomesta, mistä? Viivoanit jne myy piparjuurta.Tuossa kyseenomaisessa Vii Voanista saatavassa wasabi-tahnassa ON wasabi japonicaa (tietysti myös piparjuurta, mutta kuinka moni japanilainenkaan syö 100%:sta wasabia?). Luettavissa muuten heti ketjun toisessa viestissä.