toukokuu 31, 2023, 04:13:15 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Reaktori

Aloittaja Aji Inferno, maaliskuu 14, 2010, 19:38:45 ip

« edellinen - seuraava »

Herra 47

venomi... Se naga oli vielä gourmet laatua eli savunagaa ;) ja kivasti kaikki 3 teitte samat liikkeet sen henkosen jälkeen ;)
minulle riitti se että teidän tempausta kuvatessa hiukan tuli tuulen mukana käryä... ;)
kat ko kat kara puuhu
Chiliyhdistys ry, varajäsenainoastaan 56,8g nagaa kerralla ;)

MikeO

Nagaa bongista? Morjens ;D Eiköhän tämäkin sen taas todista, että ideat ei lopu koskaan kesken, mutta järki joskus.


Member ov Chiliyhdistys

tuplad

tulipa parisen tuntia sitten tämä tehtyä mutta nagan sijaan 10 ml habajauhetta ja kummasti huomaa jo nytten kuinka maha pyörii iloisesti kun kyytipojaksi muutaman olusen vetäny. yötä ja erityisesti aamua odotellessa :D

tomppa,

Eilen tuli koettua valtaisa reaktori jota en suosittele mutta koittakaa ihmeessä!

Ensiksi tietysti tyhjään mahaan valtavan nälän saattelemana perinteikäs chili con reaktori johon tuli liikaa kuivattua chiliseosta,toki sinne täytyi lorahtaa ihan oikeasti vahingossa ultradeath "tippa".  sitten kyytipojaksi ranskanleipää poltetta hieman hillitsemään. ja piimää päälle.. koska maito oli juuri hävinnyt emännän nieluun.

ja ihan kuin tämä ei olisi riittänyt, illalla pieni pussi blairssin sipsuja jotka dipattiin painilla terästettyyn kermaviiliin.tällä kertaa annostelu onnistui!!    sehän sitten janottikin suunnattomasti.

muutama tumma olut ennen nukkumaan menoa massuun, aamulla saattaa olla tuskaa meinaan hajun puolesta käydä paskalla!!  ei niinkään ring of fire efektiä mutta jos olisin torilla pieraissut niin 200 metrin säteellä olisi pulut pudonneet lennosta alas..