kesäkuu 19, 2021, 00:04:47 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Aiheet - Minppu

1
Valmisruoat / Chilijätskiä pk-seudulla
syyskuu 10, 2013, 21:25:48 ip
Moikka kaikki jäätelön ystävät syrjäisellä rannikkoseudulla. Bongasin tänään Vantaan Tammistossa Cittarissa Isontuvan chilijäätelöitä valikoiman. Tarjolla oli ainakin sitruuna+lemondrop, suklaa+chilipippuri ;), appelsiini+habanero ja salmiakki+naga. En nyt muista oliko mansikka+naga valikoimissa. Oli tai ei, niin tiedoksi vaan kaikille. Syksyn synkkeneviin iltoihin jäätävää lämmikettä :) 
2
Moi kaiks!

En ala mitään päiväkirjaa pitämään mutta jotain kuveja aattelin laitella muittenki näkösälle. Ei sillä, että joku olis kiinnostunut mutta ihan omaksi ilokseni. Kuvasarjan aloittaa annuum-kukka Filius blue.Tykästyin paljon :)

Toisena kuvana esittelen tässä valkoisen kuningattaren, Mulato Isleñon kukan.Näille muhkeille valkoisille jutskille ja yhdelle podin alulle kävi hieman köpösti, kun tein chilihyllyssä hieman uudelleenjärjestelyä.
3
Jäkätijäkäti / Remonttien vaikutus elämään
kesäkuu 08, 2011, 13:49:15 ip
Modet siirtänevät tämän oikeaan paikkaan, jos raapustelen väärälle osiolle. Kyllä taas niinko ihan hirveesti ottaa pattiin tää elämä. Olen nyt avautunut asiasta ircissä ja vaikka missä. Tulin tänne purkamaan tunteeni, saamaan teetä ja sympatiaa. Meillä alotettiin siis taloyhtiössä julkisivuremppa täs viime kuussa ja työn osana on maankaivuutöitä meidän takapihalla. Olin asiasta kohtalaisen kettuuntunut jo alun alkaenkin, koska kaikki rehut piti siirtää työmaa-alueen ulkopuolelle. Soitin sitten työmaan vastaavalle mestarille ja kyselin, että kuinkakohan kauas nuo plantut pitää siirtää ja ilmoitettiin, että viisi metriä talon seinästä. Fine, pystyn hoitamaan sen, kun otan palkattoman vapaapäivän töistä.

Eilen alkoi sitten kaivuutyöt sillä aikaa, kun olin itsekin kaivamassa kuoppia. Tulin kotiin ja heti alkoi vituttamaan. Itkin ja huusin ja kirosin ja huusin ja itkin. Lopputulos tässä http://minppu.kuvat.fi/kuvat/Piharemontti/. Reklamaatio lähetetty ja huomenna saanen kuulla mitä asiasta on päätetty.