huhtikuu 13, 2024, 15:32:15 ip

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Sisäkasvatus ja risteytykset 2024

Aloittaja miiksuli, maaliskuu 11, 2024, 14:41:03 ip

« edellinen - seuraava »

miiksuli

Värivaihtelua. F2 keltasella oli samaa vikaa. Voi ola että tästäkin tulee kirkkaan keltainen jossa vaaleita kohtia. Palkot kasvanu ihan älyttömästi. Tää F3 keltanen imasee yli 1L päivässä. Varmaan lähemmäks 2L. Hurjia määriä.akselsson1

Oisko mitään mahdollisuutta että voisikin kypsyä valkoiseksi? jos 2 ja 3 sukupolvessa piti sen vaihtelun olla suurimmillaan kuitenkin. Tai jotain :)
Chilihulluutta jo vuodesta 2011

miiksuli

maaliskuu 25, 2024, 12:07:08 ip #22 Viimeisin muokkaus: maaliskuu 25, 2024, 12:22:18 ip käyttäjältä miiksuli
Voi kai vielä F3 olla melkein mitä vaan? :D Tää on offpheno F2:sta kun ei ole vuotavaa verhiötä. Mutta muodon puolesta ehdottomasti jatkoon. Itse toivoisin jotain erikoisempaa väriä kuin keltainen > valkoinen. Ruskea, oranssi tai punainen vois olla  jackpot. Koska makukin on silloin mitä todennäköisemmin runsaampi.

Uusia tulokkaita. On siellä erilaisuutta aika paljon mutta mun silmään yllättävän samantyylistä.


Paitsi tämä joku ihme raketti.


Punainen rokkaa. Oli aika kova valinta säästää tää. Tosi hyvin satoaa. Paremman näköiset lehdet kuin keltasella fenolla. Kestää enempi valoa ja lannoitetta. Isompi juuristokin. Eli kaikinpuolin vahvempi mutta hieman tylsähkö ulkomuoto.

akselsson1

On kyllä todella runsaasti podeja tuossa punaisessa. Satoisuus on kyllä hyvä ominaisuus. Mutta ulkonäkökin on kiva valintakriteeri  8) Jos vain voisi kaiken saada vielä samaan :D

Aika samalta pohjimmiltaan näyttää nuo keltaisen podit, oisko noissa parissa kukka vähän puristanut podia kunnes katkennut ja pudonnut. :)
Chilihulluutta jo vuodesta 2011

miiksuli

Tää on kans hassu ilmentymä. Ihan alhaalta, pienellä varrella. Kukkaröykkiö :D

akselsson1

Onko tää ny vaan joku optinen harha, vai onko noi kukat tosi isoja? :o Vai onko toi varsi vaan tosiaan todellakin ohut :D
Chilihulluutta jo vuodesta 2011

miiksuli

Optinen harha :D Se varsi on vaan tosi ohut mutta tuskin tekee noista mitään. Kuukaus tullu täyteen kun ekat marjat alko näkymään. Voipi olla että parin viikon päästä pääsee maistelemaan.

miiksuli

Isoja on kaverit. Viimeisin on uusin tulokas ja tulee vielä kasvamaan tuosta >:D

miiksuli

Ei tuu loppua näille marjoille. Jatkuvasti uutta tulee. Nyt kun alkais edes ekat palkot kypsyy. Tapoin kaikki uudet tulokkaat mitkä oli tuossa aloitusviestissä :'(  Liian vahvaa oli multaseos. Pitää tehdä joku kevyt versio ja uudelleen yrittää.


akselsson1

Chilihulluutta jo vuodesta 2011

miiksuli

Ihan järkky kokoisia. Tosiaan oon antanut mineraalilannoitetta sen jälkeen kun tuli säiliöruukut. Tulisempia saa kun yhdistää molempia mutta isompia mineraalilla. Tosiaan ne kasvaa kyl turve hiili seoksessa jonka lannoitattu Neudorffin orgaanisella lannoitteella.

Ekat chilit alkanu vaihtaa väriä punaisella. Valkoinen palko muuttunu kellertäväksi. Ihan älyttömän kauan enää mene et pääsee maistelemaan.

akselsson1

Joo ihan tulee koosta mieleen "Monster Naga" mitä kasvatin 10 vuotta sitten. Lähentelivät parhaillaan sellaista keskikokoista tomaattia kooltaan 8)  Muistaakseni viime keväänä sain yhden siemenen niistä vielä itämään mutta sille kävi jossain vaiheessa köpösti.
Chilihulluutta jo vuodesta 2011

miiksuli

Ounou... Toivottavasti kaveri vielä punastuu. On oudon keltainen vielä tää punaisen marjan siemenistä idätetty F3.

akselsson1

Jos se tekeeki temput ja vaihtuu tässä kohtaa keltaiseksi :D
Chilihulluutta jo vuodesta 2011

miiksuli

Noh F1 oli punainen. F2 oli punaista, keltaista ja vihreätä. F3 on oranssi? Ja ehkä keltainen. Pitää seurata mikä on lopullinen väri. Toivottavasti maku on hyvä.

miiksuli

Pahasti vaikuttaa että tää on lopullinen väri. Kui monta väärää fenoa saan näistä. Mut ei se väri kuitenkaan huono ole. Jos olis vahinko risteytynyt tämä niin pitäis olla häntä ja pitkulaisempi. Muistuttaen enemmän tuota keltaista joka oli F2. Muoto kuitenkin muistuttaa aika pitkälle F2:n punaista mutta väri on tämmönen haileen oranssinen.


Zen

Kovin on kieltämättä keltainen. Onko sulla näitä punaiseksi oletettujen siemeniä lisää varastossa, jos sieltä löytyisikin oikeesti kans punaiseksi kypsyvä yksilö...? Komean näköinen on kyllä näinkin. Mielenkiintoista kuulla, millainen maku on!

miiksuli

On mulla vissiin 2-3 marjasta otettu siemenet punaisesta fenosta. Eli siemeniä vielä löytyy! Tilaa kun ei vaan ole kasvattaa montaa kerralla. Mietin et pitäiskö tää F3 keltainen jättää odottamaan? Eli ottaa vaan siemenet talteen parhaista marjoista ja sitten yrittää tuota F2 punaista vielä uudelleen. Tää toinen F3 keltainen on kanssa väärä kun ei ole vuotavaa verhiötä mutta muoto on kyllä upea.

Näistä tulee F1 Dragon's Breath ja Pérola Laranja risteytykset. Pienin 4 grammaa ja isoin 11 grammaa. Puskasta löytyy vielä isompiakin :D

akselsson1

Voihan se niin olla että joudut uutta F3 kasvia yrittämään jos haluat punaisena pitää :)
Chilihulluutta jo vuodesta 2011

miiksuli

Joo noista ekoista marjoista ei voi vielä kauheita johtopäätöksiä tehdä mun on pölytetty eri lajin edustajalla. Muuta kun että tulisuuserot oli valtavat. Voitte vaan kuvitella mikä oli tulisin ja mikä miedoin. Tuossa voi olla vielä potentiaali yllätyksiin kun sen verran epävakaa vielä.

On mulla vara kasveina tuolla pienissä ruukuissa ollu kitumassa vielä kaksi kaveria :) Istutaan ne isompiin ruukkuihin ja toivon että olis yks punainen.

Laitoin kuitenkin jo itämään pari Dragon's Breath ja Pérola Laranja F1:stä tulemaan.