heinäkuu 26, 2021, 08:48:31 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - Larski

1
Messukeskuksen sovellus löysi melkein perille.
2
Suomen Chiliyhdistys ry / Vs: Uudenmaan aluejaosto
maaliskuu 30, 2017, 17:28:54 ip
To & pe en pääse. La tai su oon käytettävissä. Kumpaan on akuutimpi tarve?
4
Festeillä pari tyyppiä kyseli yhdistyksen kangaskasseja. Lupasivat tulla tänä vuonna kyselemään uudestaan. Eli yhdistys vois harkita hommaavansa pienen erän myyntiin, jos suunnilleen järkihintaan lähtee.
5
Suomen Chiliyhdistys ry / Vs: Uudenmaan aluejaosto
helmikuu 24, 2017, 10:40:47 ap


Lainaus käyttäjältä: akselsson1 - helmikuu 23, 2017, 21:28:52 ip
Oon muuttanu tänne joten varmaan siirryn Varsinaissuomen jaostosta teidän joukkoonne  ::)


Tervetuloa vaan!

Millon porukalle sopis miitti? Olisko esim. ke 22.3.?
6
Kysynpä muuten taas: onko foorumilla stravaajia? Millon perustetaan foorumin oma klubi?
7


Lainaus käyttäjältä: akselsson1 - helmikuu 15, 2017, 17:48:51 ip
Niin, mites nuo suolan vaikutukset, mulla ei ainakaan mitään hajua  :o Kaiketi riippuu maalin laadustakin paljon  ???


Ketjut ym. teräksiset liikkuvat osat toimii aika hyvänä indikaattorina. Ainakin radanvartta & baanaa Helsingissä ajaessa ketjut on nopeasti melko rapsakassa kunnossa. Rungossa vaikuttaa ilman muuta paljon maalipinnan laatu, mutta kiveniskemät ruostunevat silti.

Marista vielä. Epäkeskokeskiö on hauska. Ketjun kireys säädetään keskiötä pyörittelemällä ja samalla systeemillä pystyy hienosäätämään ketjulinjaa. Valitettavasti tuntuu kuitenkin siltä, että keskiön ruuvit löystyy lämpötilan muuttuessa aika rajusti. Parina päivänä päässyt lämpötilan sahatessa säätelemään kesken työmatkan.
8
Hankin syksyllä toiseksi pyöräksi käytetyn Haro Mary SS:n. Mainio peli ja viehättävän helppohoitoinen, kun ei oo  vaihteita tai muita kilkkeitä keräämässä kuraa ja jäätymässä. Suhtauduin sinkulaan jopa skeptisesti ennen hankintaa, mutta loppujen lopuksi tuo on oikein kätevä vehje. Vaihteellisella cyclolla pääsee aina täysiä, joten sillä pitää aina ajaa täysiä. Marista loppuu hyvin nopeasti välitykset, joten voi yhtä hyvin vain rullailla menemään.

Hivenen jänskättää miltä runko näyttää keväällä kun talven on vetänyt suolatuilla teillä.
9
Suomen Chiliyhdistys ry / Vs: Uudenmaan aluejaosto
helmikuu 06, 2017, 20:12:00 ip
Kannatetaan. Samalla voitais laittaa aluejaoston virat jakoon, kuten oli pikkujouluissa puhetta.
10
Suomen Chiliyhdistys ry / Vs: Uudenmaan aluejaosto
marraskuu 17, 2016, 08:38:07 ap
Kalaa
11


Lainaus käyttäjältä: Althalus - lokakuu 21, 2016, 14:57:19 ip
Mites muuten toimitus? Mihin kellonaikaan, mikä kuriirifirma, soittavatko etukäteen, millaisia ongelmia muilla ollut?


Enpä kykene muistamaan firman nimeä. Joku pieni, ei UPS tms. mahtifirma, mutta seurantakoodit ym. pelittää Ranskasta kotiovelle asti. Eivät soita etukäteen, mutta jättivät lapun kun en ollut kotona ja soittivat uutta toimitusaikaa jo ennenkö ehdin ite reagoida asiaan. Sovitulla toimitusajalla kuski soitti ~15 min ennen tuloa, ja kun oltiin sovittu toimitukseksi klo 17 -  21, niin mulla oli koppa sylissä 17:30 mennessä.

Kaverin kaverilla oli paketti jäänyt kuulemma Suomen kuriirin varastoon seisomaan ilman mitään infoa. Mutta kuriirihan on saattanut vaihtuakin. Ainakin nykyisen kanssa on homma pelittänyt mallikkaasti.
12
Suomen Chiliyhdistys ry / Vs: Uudenmaan aluejaosto
lokakuu 29, 2016, 22:44:09 ip
Maya sopii, ja lisätulisuutta voitaneen tarvittaessa kysellä etukäteen.
13
Suomen Chiliyhdistys ry / Vs: Uudenmaan aluejaosto
lokakuu 29, 2016, 18:18:13 ip
Milloin pidettäis aluejaoston pikkujoulut?
14


Lainaus käyttäjältä: Althalus - lokakuu 16, 2016, 10:16:58 ap
Lainaus käyttäjältä: Larski - syyskuu 14, 2016, 18:41:49 ip
Nyt jänskättää! Kuski toi just kopallisen kaljaa.

->https://www.saveur-biere.com/en/beer-subscription-box


Kerro Larski lisää tästä!


7 priimaolutta valikoituna ympäri maailmaa + kuukauden panimon olutlasi + räätälöity "maisteluopas" = 30 €/kk toimituksineen kotiovelle. Ei mielestäni ihan surkea diili. Hintaa jää ~4 €/olut, joka menisi äkkiä Alkossakin "harrasteoluisiin".

Ja mukaan valikoiduista oluista: eka korkkaamani, Weihenstephaner Vitus, on tutustumisesta asti ollut ehdottomasti omien suosikkieni kärkikahinoissa. Toka korkkaus, Galaxia Milk stout, ei jättänyt maata mullistavia mielikuvia, mutta näemmä olin sillekin Untappdissa täpännyt 4/5.

Lokakuun setissä ainoat ennestään tutut on Hofbräun Oktoberfestbier ja La Trappen Dubbel. Noiden perusteella rohkenisin odottaa jonkinmoista loistavuutta lopultakin viideltä yhä tuntemattomalta.

Toimitukset pelasivat sekä syys- että lokakuussa erinomaisesti, vaikka kuuleman mukaan joillakin on aikasemmin ongelmia ollut Suomen päässä kuriirien kanssa.
15
Festeillä RHCP-tribuutti veti (rocoton voimalla) hyvin, mutta eilen originaali oli vielä ihan omissa sfääreissään! Lavashow oli aivan älytön ja settilistaan mahtui jopa kamaa Uplift Mofo Party Planilta.

One Hot Minutea jäi vielä kaipaamaan, mutta kannatti mennä.

16
Nyt jänskättää! Kuski toi just kopallisen kaljaa.

->https://www.saveur-biere.com/en/beer-subscription-box
17


Lainaus käyttäjältä: Trioniska - elokuu 25, 2016, 20:37:55 ip
Onneksi renkaissa ei niin hirveästi pintaa...  ::)

Mutta tuo on jo kyllä onnenkantamoinen.

No nii'i. Uudenkarhiat nakit. VMP.
18
Kuusiokoloavain auton renkaasta läpi. Wtf?
19
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Polkupyörä-topic
kesäkuu 10, 2016, 14:27:03 ip
"Pyöräilijä soitti kelloa jalankulkijalle"

Lainaus"Tyypin Sports Tracker -päivityksistä näkyy, että kellon soitteluun, jarrutteluun ja keskusteluihin kuluneen ajan vuoksi hänen työmatkansa kesti tänään lähes kolme sekuntia kauemmin kuin hänen pitkän aikavälin keskiarvonsa on."


Itsehän jätin kelloa soittelematta ja liikennevaloissa jutustelematta. Lopputuloksena oli 2 s parannettu aika "Tuusulanväylä radanvartta etelään" -segmentillä.
20
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Polkupyörä-topic
toukokuu 11, 2016, 08:48:20 ap


Lainaus käyttäjältä: PP - toukokuu 10, 2016, 15:25:27 ip
Lukolle ei ole enää telinettä, joten jää nähtäväksi, miten kuljetan sitä. Pelkän lukon takia ei viitsisi asentaa tarakkaa.


Esim. Abusilla on nippuun meneviä "laattalukkoja", jotka kulkee näppärästi runkokiinnikkeesä. Oma Abus uGrip Bordo on palvellut oikein mainiosti.

Hiplok on kans siisti idea. Käytännössä en ole nähnyt. Vois kuvitella, että ainakin kurakeleillä lukon heittäminen vyötärölle on vähemmän mieltäylentävää.