heinäkuu 22, 2024, 07:27:49 ap

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - Kapa

2
Päätinpä kysellä täältä ammattilaisilta. Olen nyt tämän harrastuksen kanssa aivan untuvikko, intoa ja kiinnostusta löytyy. Nettiä lueskellut chilini vaivaista, muttei tunnu tällä kokemuksella löytyä vastausta.

Elikkä ikkunalaudalla kasvaa 2 taimet mullassa 12 cm saviruukuissa, joissa sorapohjalla. Taimet saa valoa 10 w.sta ledilampulla, koska ikkunan ilmansuunta on pohjoinen. Lannoitteena käyttänyt atami root stimua (2ml/1ltr.) ruuku vaihdon yhteydessä sekä biobizz grow (2-3ml/1ltr).)

Toisesta taimesta tippui sirkkalehdet, ilmeisesti ihan normaalia... mutta toisen kohdalla alkoi tulla lehteen ikäänkuin reikiä..mitään liikettä ei näy, kameran macro asetuksella yrittänyt katsella. Näiden tummien reikien jäljestä alkanut lehden reunat nousemaan ylöspäin sekä hieman käpristymään. Nyt viimeisimpänä, mikä innoitti täältä kysymään oli yhden lehden kärjen surkastuminen.

Olisko täällä apuja antaa mikä voisi vaivata taimet?