On itsellä mennyt noiden isojen annuumien kasvattelut aina jotenkin pieleen. Olisi kiva olla talven chili-patoihin kuivaa anchoa .... Heinän Penalla oli ennen poblanoja, vaan eipä ole enää
(( Hurahdin kerrasta "texas chiliin" kun kokeilin ensimmäistä kertaa hiljattain, vaikka oon "tavallista" chile con carnea harrastellut 70-luvulta asti Teksasin chilissä siis sananmukaisesti on vain chiliä ja lihaa; ei tomaattia eikä missään nimessä papuja. Mietoja chilejä, sipulia, mausteita ja lihaa: ´kunnon haudutus ....
Ongelma on vähän kun kaikki mun kuivat ja tuoreetkin ovat senverran tulisia, ettei niistä kastikkeeksi asti oikein voi laittaa))
(( Hurahdin kerrasta "texas chiliin" kun kokeilin ensimmäistä kertaa hiljattain, vaikka oon "tavallista" chile con carnea harrastellut 70-luvulta asti Teksasin chilissä siis sananmukaisesti on vain chiliä ja lihaa; ei tomaattia eikä missään nimessä papuja. Mietoja chilejä, sipulia, mausteita ja lihaa: ´kunnon haudutus ....
Ongelma on vähän kun kaikki mun kuivat ja tuoreetkin ovat senverran tulisia, ettei niistä kastikkeeksi asti oikein voi laittaa))