kesäkuu 25, 2022, 16:22:28 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - Kubbih

1
H&K 3490 ajaa Monitor Audion Silver lattiakaiuttimia JA SVS sylinterisubbaria. Harkinnassa ollut laittaa taakse kattokaiuttimet Monitor Audion sarjasta, mutta ei vielä ole synnyttänyt asennushaluja. Stereona erittäin hyvänmakuinen setti. Tietyissä leffoissa kaipaisi matalempaa bassoa, mutta kyllä näilläkin pärjää.
2
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Mitä pelailette
heinäkuu 27, 2021, 00:21:16 ap
Itselle ei edes vaihtoehdot osuneet. warcraft 1, Might & magic (4-9, kyllä, pelasin kaikki läpi)Homm 1-3, x3: reunion, x3: terran conflict, Rimworld, x3: albion prelude. Sitten olen survival horror peleissä ollut lähinnä resurssien kerääjänä, koska se horror on liikaa mulle. Olenkin saanut kehuja kovastikin siitä, että miten se jaksaa kaivaa rautaa(7 days to die)kaiket päivät? :) Vuoropohjainen micromanagerointi passaa meikäläiselle erittäin hyvin. Dwarf fortressia kokeilin, mutta en päässyt peliin sisään. Nethackia olen pelannut siitä lähtien kun se ilmestyi. Kerran pääsin läpi.
3
Mulle tulee hikka miedommasta päästä chiliä. Kaveri teki itelleen sapuskaa, johon laittoi ihan reilusti carolina reaperia jauheena. Menin ja söin sitä 4 lusikallista ja sit tajusin, että jotain on pielessä. Ei tullut hikkaa, mutta poltti aivan helvetisti. Mulla on tuota scorpionia jauheena ja lisäsinpä sitä ruokaan joko valmistusvaiheessa tai valmistuksen jälkeen, niin hikka vaivaa koko syömisen ajan.