kesäkuu 25, 2022, 14:34:04 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - Flame

1
Jaa, no mie oon vielä ihan alottelija. 23 tuntia, 4 minuuttia.
3
Ravintolat ja ruokapaikat / Vs: Jyväskylän raflat?
tammikuu 09, 2011, 21:40:28 ip
Lainaus käyttäjältä: shibari - marraskuu 19, 2010, 08:25:45 ap
Mitenkäs tuo Forumiin avattu Pancho? Onko joku tesminyt tarkemmin, saako tulista?


Tänään tuli käytyä synttäreiden kunniaksi testaamassa paikka, vaikka jonkun verran negatiivisia kommentteja on korviin asti kuulunut. Mutta parhaiten selviää, kun ottaa itse selvää. Tilasin listalta "Hot hot" -nimisen erikoishampurilaisen (13,50€). Tämä piti sisällään Ison pihvin, cheddarjuustoa, jäävuorisalaattia, habaneropyrettä ja ranskankermaa plus puoli lautasellista rapeita chilillä kevyesti maustettuja ranskalaisia.

Ihan pätevä oli hamppari makunsa puolesta. Tulisuutta oli ihan riittävästi. Oma sietokyky ei ole sieltä naga morich -päästä, mutta ei nössöimmästäkään. Sanoin tilausta tehdessäni että "saa pistää tulta ihan kunnolla", sitä myös tuli, vaikka rohkenin epäillä ettei toivetta oteta huomioon. Tarjoilija kävi myös jossain vaiheessa kysymässä, onko tulisuutta riittävästi. Tiedä sitten, olisiko saanut lisää, mutta hyvä ele jo tuokin. Itselle kyllä riitti polte ja oli siinä rajoilla hetkittäin, onko jopa liikaa. Kaikki söin ja mielikuva reippaasti plusmerkkinen. Eipä sitä mitään paras paikka ikinä -odotuksia voi ollakaan tämmöisestä "ketjuravintolasta". Mutta sanotaan että joku 8/10 olisi arvosana.

Parempi kokemus tämä oli kuin taannoinen Jyväskylän Gringos Locos -käynti. 
4
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Käytöstavat
marraskuu 20, 2010, 15:25:22 ip
Lainaus käyttäjältä: Morphia - marraskuu 03, 2010, 04:07:25 ap
Vastasin kahdesti, mutta kummallakin kerralla poistin vastaukseni.  ;D

En oikein tiedä mikä olisi soveliainta vastata, kun osaan käyttäytyä erittäin seurapiirikelpoisesti, mutta myös vittuilla kaikille tarpeen mukaan tai juntteilla jos sattuu huvittamaan.

- M


Osui ja upposi. Juuri kuten minä. Tämän takia minusta joko pidetään tai minua vihataan. :)
5
Ravintolat ja ruokapaikat / Vs: Jyväskylän raflat?
heinäkuu 30, 2010, 00:22:21 ap
Hieno uutinen tuo Gringos Locosin rantautuminen Jykylään. Pitääpä käydä koeajamassa paikka heti ensitilassa. Kiitos infosta!
6
Ravintolat ja ruokapaikat / Vs: Jyväskylän raflat?
heinäkuu 23, 2010, 00:34:36 ap
Olen muuttamassa kohta kaupunkiin ja tässä ihmetellyt lievästi sanottuna pelonsekaisin tuntein, että eikö Jyväskylässä ole muka kunnon "chiliraflaa"? Onko tämän viimeisimmän postauksen (ennen minua) jälkeen tullut mitään mielenkiintoista muonittajaa?
7
Täällä syödään paljon polttavaa ruokaa ja noita aji cristaleitakin kuluu kivasti. Mitään hajuhaittoja ei ole ilmennyt. Varmistin asian vielä avovaimolta. En ole kyllä huomannut toisinpäinkään tuota. Mikähän moisen efektin mahtaa sitten aiheuttaa?
8
Muut harrastukset ja elämä / Toleranssi
syyskuu 04, 2009, 11:29:12 ap
Paljon on keskustelua siitä kuinka ihmiset ovat siirtyneet chilihommassa aina vaan "kovempiin aiheisiin", mutta aloin tossa miettiä, että miten nopeasti toleranssi yleensä kehittyy? Osaakohan kukaan valaista asiassa? 
9
Joku saattaa tosin tuntea tämän kivan pikkupoltteen nenässä tai silmässä myös nautintoatuottavana, jolloin käy juurikin päinvastaisesti. Olenkohan ainoa, joka saa pikkukiksejä jos näin pääsee käymään vahingossa?
10
Oulussa Raksilan Citymarketissa näytti olevan monta rasiaa noita nagoja tyrkyllä. Itsekin hypistelin, mutta jätin seuraavaan visiittiin. Sen sijaan mukaan lähti Fataliin tuoretta Aji Cristalia testaukseen, kun itselläkin tota lajiketta tulossa. Olivat oikein maukkaita ja kivasti tulisia. Taisi tehdä positiivisen vaikutelman myös avovaimoon. :D
11
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Nousukännibiisi?
elokuu 18, 2009, 00:26:36 ap
Lainaus käyttäjältä: Tepi - elokuu 17, 2009, 22:17:08 ip
Korpiklaani: Vodka...toimii myös lenkillä tulpissa.


Itse asiassa tuo uus levy (Karkelo) kokonaisuutena toimii täysillä ryyppymusana. Kertoohan levyn kaikki biisit dokaamisesta tavalla tai toisella. Humppa raikaa kivasti metallisena "taustalla". Toimii.

Mulla toiminut nyt viime aikoina myös Entombedin ekat tuotokset tähän tarkoitukseen. Sopivan räyhäkästä! :)
12
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Vs: Lindan viljelmät
elokuu 17, 2009, 17:58:19 ip
Kissanminttua kun tarjoat noille niin ei pitäs sen jälkeen muut kasvit maistua.
13
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Ikänne
elokuu 12, 2009, 16:47:06 ip
Eipä taida olla mitään väliä kenenkään iästä, jos on hyvä tyyppi jne. Itse olen 35, joka näyttää 10 vuotta nuoremmalta - onneksi näin päin. :)
14
Oulu on kaupungin nimi. Enkä ole törmännyt Oulussa yhteenkään elävään chilinkasvattajaan. Onko heitä tai sitten kaikki asuvat jossain luolissa. :)
15
Täällä kaikki alkoi kebabaterioihin tulevista vihreistä pepperoneista. Alussa ne olivat liian tulisia, sitten sopivia, nyt ei tunnu miltään. Kebabia tuli jossain vaiheessa haettua lähes pelkästään niitten chilipötkylöitten takia. Jossain vaiheessa aloin ostella noita kaupasta pari vuotta sitten. Vuosi sitten tuli muutettua yksiöstä isompaan eteläparvekkeelliseen kämppään ja siinä ratkesi tilanpuute alkaa itsekin noita kasvattamaan. Yritin kerran kyllä idättää aiemminkin niitä kaupan vihreitä (Royalin "mietoja kreikkalaisia pepperoneja", mutta eipä lähteneet, yllättäen. Lisäksi olen aikoinaan puutarhurikoulutuksen saanut ja viherpeukalointihommat ovat aina olleet lähellä sydäntä.

Nyt chiliviljelmä elää ja voi hyvin. Tekisi mieli muuttaa omakotitaloon, jotta saiai lisätilaa harrasteelle. Toisaalta tekisi mieli perustaa kauppapuutarha pelkästään tätä varten, mutta ei vielä rohkeus (ja taidot omasta mielestä) riitä. Koukutus on tapahtunut!
16
Muut harrastukset ja elämä / Vs: lempimusiikkisi
heinäkuu 30, 2009, 10:45:30 ap
Lainaus käyttäjältä: Linda - heinäkuu 28, 2009, 12:51:52 ip
Eipä täällä kuunnella oikeestaan muuta kun metallia, kotimaista lähinnä :) Jos nyt jotain bändejä pitää mainita niin ehdottomasti Sentenced on listan kärjessä :)


Erittäin asian ytimessä!

Täälläkin soipi pääasiassa kaikki metalli. Mielialan mukaan muukin kelpaa.

Chilikansa on näköjään myös metallikansa!
17
Lainaus käyttäjältä: snu - heinäkuu 16, 2009, 18:21:48 ip

Ei tarvitse erikseen pölytellä.


Aika paljon on siis tarjolla ristiriitaista tietoa etenkin aloittelijoille. Pitää vaan osata noukkia oikeista naruista. Mutta kiitos! Jostain olen kyllä lukenut tuosta chilien itsepölytyksestä, mutta en vaan saa päähän mistä...
18
Hep!

Olen tänä keväänä kasvatellut parvekkeella lajikkeita Aji Cristal, Lemon Drop ja Chinese Five Color. Niin siis, olen aiemmin löytänyt kaikkeen olennaiseen askarruttavaan asiaan vastaukset täältä forumilta, mutta nyt ei osunut silmiin mitään topicia chilien pölyttämisestä. Onko siis pakko pölyttää? (käsittääkseni on!). Missä vaiheessa pölytys tapahtuu ja miten tarkalleenottaen? Noi mun lajikkeet ovat nyt vasta alkaneet pukata kukkaa ja nuppua. Tuntuu että ne ovat jotensakin myöhässä "normaalista" aikataulusta. Ovatko? Muuten nuo mun kasvatit ovat ihan kunnossa ja voivat hyvin.

Edit: Laitettu siis kasvamaan siemenistä huhtikuun lopulla.

Kiitos jo etukäteen.