lokakuu 04, 2022, 07:47:53 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Aiheet - narttu

1
Muut kuin chilipäiväkirjat / Nartun suru 2019
syyskuu 14, 2019, 23:37:26 ip
Rakas kissani lähti paremmille saalistusmaille.
Olisin laittanut kuvan, mutta en enään tiedä miten.
27.5.2000-5.9.2019
rest in peace my love :'(
2
Onko kukaan kokeillut moista? minäpä kokeilen nyt. :o
3
Mitä mieltä porukka on parhaasta chilistä esim.sienipiirakkaan.
En nyt oo varma tuliko oikeeseen topiciin, mutta kysytään nyt kuiteskin. :-\
4
Tori / Ostetaan chilin podeja(kaikki käy)
marraskuu 06, 2014, 20:48:41 ip
Ostan podeja jos on ylimääräisiä. ;) Maksan niistä ja postituksesta, mutta koska en ole Riku Rikas, niin en kauheita pysty kustantaan.  :-[
Nimimerkillä: Tarvetta olis, kuka antas? :o
P.S Kaikki lajikkeet käy. :P
5
Muut harrastukset ja elämä / ötökän purema
elokuu 05, 2014, 07:28:04 ap
Onko kenellekkään muulle tullut tälläistä öttiäisen puremaa kuin minulle? Selvä puremajälki, ei kutise eikä kirvele, puremajäljestä valuu "pihkaa" eli varmaankin kudosnestettä. Pihkaksi kutsun sitä siksi, että valuva neste on tahmeaa ja kovettuu ihan kuin pihkaksi.Edellisestä puremasta on jo reilu kuukausi aikaa ja vieläkin on rupeutunut jälki kintussa. :o
6
Voisiko joku kirjoittaa ohjeen, tästä kaksi kirjekuorta osoite tietoineen ja postimerkit tuonne torille.Olisi helpompaa kun kaikki voisivat sieltä lukea tämän yleisesti käytetyn tavan lähettää/vastaanottaa siemeniä.Tarkoitin tällä sellaista pysyvää ohjetta joka olisi kokoajan siinä näkyvillä.
7
Sain haltuuni tämän näköisen siemenen, tunnistaako kukaan minkä kasvin siemen on kyseessä?

8
Nyt tarvitsen hieman valaistusta ongelmaani.Talvehtivissa ja alasleikatuissa Starfishin uusissa versoissa tapahtuu kummia.Jokainen lehti on eilisen jälkeen käpertynyt ylöspäin (suorastaan rullautunut), mitään örkkiä en näe niissä enkä laikkuja.Magnesiumin puutos kuulemma aiheuttaa tuollaista käytöstä, mutta olisiko jotain muuta syytä moiseen.

Myös Bolivian rainbown lehdet samassa jamassa (bonchi)
9
Muut harrastukset ja elämä / Aamulehden kuva-arvoitus
joulukuu 28, 2013, 11:32:43 ap
Mitä mieltä porukka on tämänkertaisesta kuva-arvoituksesta? Tuo joululaulu osio oli aikas helppo, mutta yhdyssanoista puuttuu vielä kahdeksan vastausta. :-[ Oletteko jääneet koukkuun näihin Mänttärin luomuksiin? Minä olen. ;)

http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194862925067/artikkeli/supersuosittu+hannu+manttarin+kuva-arvoitus+on+taalla+nyt+saa+ratkaista+kaksi+arvoitusta+.html
10
Muut harrastukset ja elämä / Horoskooppimerkkisi
marraskuu 08, 2013, 15:34:05 ip
Pistänpä tähän tälläisen perinaisellisen kyselyn eli mikä olet horoskooppimerkiltäsi? Itse olen Jousimies ja Kiinalaisessa horoskoopissa Apina. :o
Nimimerkillä:Uteliaisuus sen kissankin tappoi. ;)
11
Kertokaas nyt tälläiselle sisäiselle blondille, että mikä estolista on ja miten se toimii käytännössä. Kuka estää, mitä estetään ja miten se tapahtuu? (en kysy tätä sillä, että sitä käyttäisin/tarvitsisin, mutta  oonpahan utelias)   ;)
12
Aamulehden lauantai numerossa oli chilin kasvatusohje, jossa mainittiin siementen idätys teepussin päällä???  ???
Ohjeessa ei mainittu parasta idätyksen aloitus ajankohtaa, joten Ystäväni joka ei ole koskaan Chiliä kasvattanut, päätteli artikkelista että nyt voi jo aloittaa idätyksen.  :o
Voin olla täysin väärässä kun sanoin hänelle, että kyllä ne itää, mutta ilman kunnollista valaistusta kasvusta ei tule yhtään mitään.
13
Tori / Tampereelta mahdollisimman tulisia podeja
syyskuu 21, 2013, 00:38:39 ap
Tarvitsisin lauantaiksi muutaman podin Habaneroa tai jotain vastaavaa extra tulista lajiketta, (5-10 kpl)ihan sama mitä on kunhan on tulista. :o maksan jos rahaa tarvitaan ja haen ne keskustorilta tai siitä lähitienoolta.
vastaus yv:nä kiitos
14
Tekeekö kyseisellä lampulla yhtään mitään Chilin kasvatuksessa
15
onko totta mitä chiliwiki sanoo,että BR:n marjat on kitkeriä ja pahan makuisia.Kelpaa kuulemma vaan koristeeksi  :o.pistäkääs vähän infoo/mielipidettä kehiin etten turhaan kuivattele niitä,jos näin on  :-\ .
16
Innokkaana sienestäjänä tein viimesyksynä ystävälleni(sieni ja chili friikki) kyseisen kokeilun. normaali sienten suolaus,mutta sienikerroksiin joko kuivattua tai tuoretta chiliä sekaan ,mieluummin pieninä paloina niin ei huku kun huuhdellaan/liotetaan sienet ennen käyttöä.oli kuulemma hyvää  ;) onko muilla kokemuksia asiasta?
17
Tervehdys täältä Etäjärven laitamilta.  :-*
Minä joka tunnetaan täällä foorumilla täysin pilkkusokeana,sain pieneen kypärääni ajatuksen omasta kuvagalleriasta(nyt saa nauraa).  :o
Ostin ihka ensimmäisen digikamerani ja aloin kuvaamaan kasvejani oikein urakalla.Nyt haluaisin jakaa tämän
chili hulluuteni kuvien muodossa teille muillekin.
Tämä EI ole päiväkirja,vaan kuvakirja lyhyine selostuksineen(voipi olla välillä pidenpiäkin stooreja). :-\
P.S armahtakaa vanhaa puumaa kielioppivirheiden sattuessa ja ennenkaikkea ne puuttuvat PILKUT  ;)

Tässä Starfish,Lemondrop ja Thai Dragon sulassa sovussa

Sitten Bolivian Rainbow (pari viikkoa vanha kuva)

Sama Rainbow nyt (väri rupeaa vaihtumaan podeissa)
18
moro onko kokemuksia muuttaako säilöntä,pakastus tai kuivaus chilin makua miedommaksi?luin tosta että korkea kuivauslämpötila aiheuttaisi miedontumista,onko näin ja mikä lämpötila?
19
Muut kuin paprikakasvit / piikikäs kasvihuonekurkun pinta
heinäkuu 29, 2013, 11:26:11 ap
moikka onko muilla tullut piikikkäitä kasvihuonekurkkuja?oman jättiläiseni pinta oli täynnä valkoisia teräviä nystyröitä mutta kun sen kuori niin maku oli mitä parhain! lajike on tasty green f1