ajattelin aloittaa kokkailuistani oman threadin, tässä tulee olemaan ihan omia söherryksiä sekä aijon laitaa muutamat tunnetutkin reseptit uusiksi jollain muotoa 
Linkit vanhoihin sörsseleihin
uppopaistetut habanero katkaravut: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=9773.msg152353#msg152353
Tulinen kylmäsavulohi keittohttp://chilifoorumi.fi/index.php?topic=11347.msg196703#msg196703
Ensimäisenä vuorossa
lemondrop madeleine leivokset
ohjeesta tulee 24-30kpl leivoksia
2munaa
1DL sokeria
1 1/2DL vehnäjauhoja
3/4TL leivinjauhetta
1RKL sitruunamehua
2TL sitruunankuori raastetta
1TL(oman maun mukaan) mieluusti tuoretta lemondrop haketta
75G voita
Pinnalle
2TL tomusokeria
Tarvitset myös madeleine-leivos vuoan jota saa tavarataloista tai netistä tilaamalla(ei pakollinen voi tehdä myös normaaleja pikkuleipiä
Vaahdota huoneenlämpöiset kananmunat ja sokeri.
sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään.
Lisää jauhoseos,sitruunamehu,lemondrop,sitruunan kuori-raaste
ja voisula vuorotellen vaahdon joukkoon. Sekoita taikina tasaiseksi.
Anna taikinan seistä jääkaapissa 10-20min. Lusikoi taikina voideltuihin madeleine-vuoan koloihin, MUISTA JÄTTÄÄ NE HIEMAN VAJAIKSI KOSKA TAIKINA TURPOAA UUNISSA.
Paista leivokset 200C-asteisessa uunissa 7-10 minuuttia. Viimeistele tomusokerilla

Tarjoa leivokset hyvän kahvin kanssa Tai maidon riippuen chilin määrästä

Linkit vanhoihin sörsseleihin
uppopaistetut habanero katkaravut: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=9773.msg152353#msg152353
Tulinen kylmäsavulohi keittohttp://chilifoorumi.fi/index.php?topic=11347.msg196703#msg196703
Ensimäisenä vuorossa
lemondrop madeleine leivokset
ohjeesta tulee 24-30kpl leivoksia
2munaa
1DL sokeria
1 1/2DL vehnäjauhoja
3/4TL leivinjauhetta
1RKL sitruunamehua
2TL sitruunankuori raastetta
1TL(oman maun mukaan) mieluusti tuoretta lemondrop haketta
75G voita
Pinnalle
2TL tomusokeria
Tarvitset myös madeleine-leivos vuoan jota saa tavarataloista tai netistä tilaamalla(ei pakollinen voi tehdä myös normaaleja pikkuleipiä
Vaahdota huoneenlämpöiset kananmunat ja sokeri.
sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään.
Lisää jauhoseos,sitruunamehu,lemondrop,sitruunan kuori-raaste
ja voisula vuorotellen vaahdon joukkoon. Sekoita taikina tasaiseksi.
Anna taikinan seistä jääkaapissa 10-20min. Lusikoi taikina voideltuihin madeleine-vuoan koloihin, MUISTA JÄTTÄÄ NE HIEMAN VAJAIKSI KOSKA TAIKINA TURPOAA UUNISSA.
Paista leivokset 200C-asteisessa uunissa 7-10 minuuttia. Viimeistele tomusokerilla

Tarjoa leivokset hyvän kahvin kanssa Tai maidon riippuen chilin määrästä
