lokakuu 04, 2022, 07:06:05 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Aiheet - Matteus

1
Kun en söörzillä löytänyt kovinkaan tyhjentäviä lausuntoja, niin kyselen asiantuntijoilta kootut reseptit villichilien idätykseen. Kaipaavat ilmeisesti ainakin tasaisia olosuhteita idätysvaiheessa, kauan. Sitten kun on ollut vielä ajatuksia santapaperoinneista ym. poppakonsteista... Alkaa kuumottelemaan jo tuo villien idätys, enkä raaskisi turmella arvokkaita siemeniä vääränlaisella  idätyksellä. Olen nuo "perus"chilit tähän saakka idätellyt turvebriketeissä minikasvareissa saunan lattialämmityksellä, n 28 astetta, hyvällä menestyksellä. Vinkkejä?