Ei ole jalapeño ainoa. Tuntuu aika moni suomalainen lausuvan habaneronkin pieleen. :roll:
Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.
Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.
Lainaus käyttäjältä: "JartsaP"Punakoiso on kirjallisuuden mukaan puolittain puutuva, mutta luulenpa että eivät senkään oksat kestä Suomen talvea vaan eiköhän sekin aloittane alhaalta asti keväällä?
Lainaus käyttäjältä: "Aji Inferno"Ovat kuulemma jo nousemassa koviksi keräilyharvinaisuuksiksi...
Lainaus käyttäjältä: "e-Boy"LainausKapsaisiinin polttavuuteen tottuu kyllä aikaa myöten, mutta mikäli tuoreita chilejä syödään kerralla ylen määrin, tuloksena on palovammoja suun limakalvoilla ja koko suoliston alueella. Ruoalla ei siis kannata leikkiä, chileilläkään.
http://www.apassi.net/
Lainaus käyttäjältä: "Filago"...helpottaisi kovin jos täältä löytyisi vinkkejä...
Lainaus käyttäjältä: "Lare78"Miltähän noi mahtaa maistua?
Lainaus käyttäjältä: "svalli"Olen kuullut väitöksiä, että yksinäinen tomatillo ei tekisi hedelmiä.
Lainaus käyttäjältä: "Helldone"...ilman pahanlaatuisia kirjoitusvirheitä!
Lainaus käyttäjältä: "Chingona"Täytyypä tässä vain itse yrittää saada aikaan jotain niistä siemenistä, mitä keräsin edellisistä ulkomaan tuliaisista, mutta pahoin pelkään ettei mua ole siunattu viherpeukaloilla... :?