toukokuu 18, 2022, 10:04:53 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - Uine

1
Äänestykset / Vs: Foorumin ikäjakauma?
maaliskuu 26, 2010, 17:24:27 ip
23 kesällä täytän.
3
Black Chilli kurkkaa mullasta, Black Pearl päätti sekin kasvattaa itselleen hännän. 2/3 mustista, vielä kun nuo villit itäisivät niin olisin onnellinen.
4
Oijoi! Black Chillillä on häntä. :)
5
Lainaus käyttäjältä: Hapa_Nero - maaliskuu 09, 2010, 02:33:19 ap
Aijjaa? Että siihenkö tarvitaan joku last.fm että voi kuunnella omia musiikkitiedostojaan  :D ?


Ei, mutta ilman tuota ohjelmaa tai tunnusten syöttämistä spotify:yn Last.fm ei tee statseja omien musiikkitiedostojen kuuntelemisesta. :)
6
Laitoin sulle täydet oikeudet ja poistin itseltäni leader-statuksen. :)
7
Last.fm on nettisivu, joka ladattuasi pienen ja kevyen ohjelman pitää lukua siitä, mitä musiikkia koneellasi tai iPodillasi kuuntelet, ja tekee siitä statseja. Esimerkiksi oma profiilini näyttää tältä. Siellä voi myös liittyä ryhmiin, ja sivusto tekee yhteenvedon ryhmän jäsenten kuuntelemasta musiikista.
8
http://www.last.fm/group/Chilifoorumi.fi

Totesin, ettei Last.fm:stä valmiiksi löytynyt kapsaisiiniaddiktit-ryhmä kata sellaisia chili-immeisiä, jotka ovat kiinnostuneita enemmän kasvatuksesta kuin suittensa polttamisesta. :) Muutenkin ryhmä on ehkä helpompi löytää haulla, kun siinä on chili-sana alussa. .fi-päätteen lisäsin, koska Feisbuukinkin isompi ryhmä on sillä nimellä.

Varmasti täälläkin on paljon porukkaa, joka käyttää myös Last.fm:ää. Ainakin minua kiinnostaisi nähdä yhteenvetoa siitä, millaista musiikkia foorumi noin keskimäärin kuuntelee, ja Last.fm olisi ihan kätevä työkalu siihen. Jos jostain syystä dissaatte kovasti ajatusta, niin tuhoan toki groupin.

Jos ylläpidon porukkaa liittyy ryhmään, heittäkää minua vaikka yksärillä, niin laitan teille ylläpito-oikeudet ja luovun niistä itse. :)
9
Joo, suosittelen. :/ Toivotaan ettei kyse ole linnuista eikä mistään vakavasta.
10
En kyllä yhtään suosittele odottamaan veri lentää-vaiheeseen. Omasta episodistani on pari vuotta, eikä keuhkojen kapasiteetti vieläkään ole entisellään. Tuskin tulee koskaan olemaankaan enää. Liikunnallahan sitä voi jonkin verran parantaa, mutta kun kudos kerran on arpeutunut, se ei siitä enää parane.

Jopa kuolemia on tapahtunut hoitamattoman allergisen alveoliitin seurauksena [ Kaikissa tapauksissa keuhkojen toiminta ei palaudu ennalleen, vaikka uutta altistusta vältettäisiin. Jos allergeenialtistus saa jatkua, on taudin uusiutumisen vaara suuri. Toistuvat akuutit vaiheet johtavat keuhkojen pysyvään vajaatoimintaan. Kroonistuminen voi johtaa keuhkofibroosiin, emfyseemaan ja cor pulmonaleen. Suomalaisten tutkimusten mukaan taudista normaalisti toipuneidenkin keuhkoissa on 10-vuotisseurannassa todettu 23 %:lla keuhkoemfyseemaa joko yksinään tai yhdessä keuhkofibroosin kanssa. Myös kuolemaan johtaneita tapauksia on kuvattu. ].

Sehän voi myös johtua homeesta tai astmasta tai tupakasta tai kaikista yhdessä, mutta jos sinulla on lintuja, ne lienevät ensimmäinen epäilty listalla. Neitokakadut pölisevät paljon.
11
Auts... :( Äkkiä lääkäriin varmistamaan mistä on kyse - allerginen alveoliitti eli keuhkorakkulatulehdus (lintupölykeuhko) vahingoittaa akuuttivaiheessa jatkuvasti keuhkoja, ja se voi pitkittyessään arpeuttaa kudosta pysyvästi. Minulla meni niin pahaksi, että yskin päivittäin verta enkä päässyt kotiportaita (kolme kerrosta) ylös kerralla kun happi loppui kesken. Toipumiseen meni yli puoli vuotta ja se vaati voimakkaan kortisonikuurin, josta tuli omat ongelmansa. Et halua samaa kohtaloa - vaadi, että asia tutkitaan hetimmiten. Itsehän en meinannut "pelkän yskän" perusteella päästä hoitoon, kehottivat vain höyryhengitystä kokeilemaan, vaikka kerroin kaikki oireet... Sitten kun pääsin lekurille, se lähetti röntgenkuvat katsottuaan suoraan sairaalaan.
12
Haha, linnut kyllä ovat tehokkaita huonekasvisilppureita. :) Itsellänikin on neitoja ollut, mutta jouduin luopumaan kun lintupölykeuhko iski ja päädyin sairaalaan sen takia...
13
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Mitä pelailette
maaliskuu 07, 2010, 20:01:09 ip
Kaksi sanaa - Planescape: Torment. Kestää uudelleenpeluuta parin vuoden välein hyvin. Aivan loistava peli; mieletön, surrealistinen maailma, hienoja henkilöhahmoja ja voimakkaasti tarinapainotteinen juoni.

Lisäksi minuun uppoavat Baldur's Gatet ja Neverwinter Nights:t.
14
Muut harrastukset ja elämä / Vs: bodmod
maaliskuu 07, 2010, 19:56:22 ip
Itselläni on labret alahuulen keskellä. :) Nyt kaavailen rustolävistystä, mutta en osaa päättää: Rook tapilla, daith tapilla vai daith renkaalla... Mikä teillä miellyttää eniten silmää?

Lisäksi minulla on tulossa selkään lapaluiden keskelle värillinen harakka selkäpuolelta nähtynä lentämään ja ranteisiin ja nilkkoihin tyylitellyt aurinkosymbolit (Tattoo of Insight/Revelation) Planescape: Torment-pelistä. Aurinkosymbolit olen saanut mieleisikseni, tarttee vain varata aika kun on rahaa. Harakkakuvaa hion yhä.
15
Hyvin ainakin viime vuoden taimet maistuivat silloisille (lähtivät eksän matkaan) kissoille ihan luvatta. ::) Toivottavasti nämä kissat ovat vähemmän tuhoisia.
16
Äänestykset / Vs: Sukupuolijakauma
maaliskuu 07, 2010, 16:11:59 ip
Yksi kuudestatoista. ;)
17
Tulisuus lisätty vaihtoehtoihin. :) En osannut mahdollista äänimäärää lisätä näin jälkikäteen enää kuuteen, olisikohan ylläpidolla sellaista namiskaa tähän tarpeeseen?
18
Hyvä pointti. :) Mutta meille, jotka emme toistaiseksi ole hurahtaneet ihan koko kämppää kuorruttamaan chileillä, tuommoinen rekvisiitta olisi varmaan ainakin osalle ihan hauska lisä. Itse olen ainakin kiinnostunut aiheesta - en sitten tiedä, meneekö sen piikkiin, että olen muutenkin innostunut sisustamisesta, mikä ehkä foorumin valtaosalla (=miespuoleisilla immeisillä) ei sitten ole se pääprioriteetti. Ja koru/avaimenperä olisi ehkä tietynlainen kommentti muille immeisille että hei, chiliharrastaja tässä. "Chili pride"! ;) Ei siis sellaisella muita halveksivalla tavalla, vaan ihan huumorimielessä.
19
Tjaa, pitänee siis käydä kurkistamassa tokmanneissa ensin, jos löytyisi yhtä kompakteja tuulettimia kuin tuo. :) Kiitos vinkistä.
20
Muut harrastukset ja elämä / Vs: lempimusiikkisi
maaliskuu 06, 2010, 23:34:09 ip
Mites, en löytänyt Last.fm:stä groupia Chilifoorumille. Mahtaisiko ylläpito sellaisen luoda taikka suoda luvan moisen luomiseen? Olisi mielenkiintoista nähdä yhteenvetoa siitä, millainen musiikkimaku foorumilla on. :)