elokuu 16, 2022, 13:33:08 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - Matti The Wiherpeukalo

1
Onko foorumilainen?  :shock:
Toi kirjotusvirhe kyllä paino silmään..... d:
2
Muut harrastukset ja elämä / Mitä pelailette
kesäkuu 13, 2006, 22:26:48 ip
Gta vice city.......  8) Kaikki tehtävät tehty aikoja sitte ja muutenki paikat koluttu mutta silti tulee sillon tällön pelattua. Odotan uutta gta:ta.
"Oi joi mikä siinä väkivallassa viehättää"  :wink:
3
Muut harrastukset ja elämä / Now playing-topic :)
toukokuu 31, 2006, 12:57:06 ip
Np:
Vähän laptop reggaeta. Jahtarin sivuilta.
Disrupt - Arcade addict
Mikey Murka - Sensi addictKool.
4
Sori kirjotan vähän topikin ohesta, mutta miten noita siemeniä uskaltaa lähettää? Voiko vaan minigripissä laittaa kirjekuoreen ja nuolasta kirjeen kiinni, siitä sitten vaan postilaatikkoon?
Ainakin fataliilta tulleet siemenet eivät olleet missään kovassa rasiassa ja hyvin tulivat ehjänä perille.
5
:P  No jopas......
No sovitaan, että se on sitten aji benito. (:
Mites muuten, jos siirrän ton scrogihöskän jossain vaiheessa kesällä tohon pihalle niin tykkääkö chilit suorasta auringonvalosta vai vähän enemmän varjosemmasta?
6
mitä ihmettä.  :shock:
Ai no sitten on tapahtunu joku sekaannus. Olen luullu koko ajan noita habaneroiksi.  Mä muistelen, että laitoin silloin alussa itämään aji benitoa, habanero chocolatea, rocoto rojoa. Tällä hetkellä pitäisi olla yksi aji benito tossa pihalla, rocoto rojot jossain kaatopaikalla maatumassa ja habanerot tossa. Ootteko ihan varmoja, että kyseessä ei ole habanero?  :)
No oli miten oli, hyvän makusta chiliä siinä on.
7
Muut harrastukset ja elämä / Ikänne
toukokuu 22, 2006, 21:08:21 ip
svalli (:

----------------------------------------------------------------------------------

no hmmm.....itse olen 17! Parin kuukauden sisällä 18. Aika hurjaa, tosin ei se tuo oikein mitään uutta tullessaan. Ajokorttia en jaksa ajaa eikä alkomahooli niin kiinnosta mutta muuten ihan kiva. Voin vaikka erota kirkosta, jos jotain huvittaa sen iän kuniaksi tehä. (:
8
Lainaus käyttäjältä: "Omskakas"Noh, kasvaisihan se tsili vielä vuosia ekan sadon jälkeen. Mikäs kiire sulla niitä tappamaan on?

Onko nuo kaikki marjat muuten aji benitoa?Ai no ei mulla tässä mikään kiire mutta voi tulla muuttohässäköitä ja semmosia....pitää kattoa mitä tapahtuu.
Lajikkeena on habanero chocolate. (:
9
Terve terve.

Ajattelin, että tämä on nyt sitten viimenen päivitys. Marjat alkaa valmistua ja sitä mukaan ne TAPETAAN!  :twisted:
Niin.......eli pari marjaa olen tässä jo syönyt. Eivät olleet täysin kypsiä mutta ei se haitannut. Itse asiassa syön ruokaa tässä parhaillaan, kanaa, hyviä perunoita, kivasti salaattia ja pieni määrä majoneesia. Nyppäsin yhden chilin kaveriksi. Vähän on tyvestä vielä vihreä. Hmmmm miten kuvailisin makua, noh sopivan tulinen. Ehkä mieto, joillekkin truu chilipäille varmaan liian mieto. Eli ei saa juoksemaan pitkin taloa, kuolaamaan silmät vetisinä samalla rukoillen jumalalta apua. :P Itselle juuri sopiva, kiva polte ympärisuuta, sopivana vivahteena muun ruuan kanssa. Tykkään hemmetisti.... <3 En raskinut odottaa, että on täysin kypsä sillä haluan kanani tulisena nyt. 8)
Kuvia:Oli kiva kasvattaa chiliä, en vielä tiedä milloin seuraavan kerran mutta varmasti jossain vaiheessa taas. Jos en omaa natikkaa(tuskin) niin silloin sitten scrogitan taas. Niin ja vesikuuria nyt pidän, eli enään ei lannoitteita.
Saa toki kysyä ja sanoa kaikkea jos tulee mieleen, vastaan mielelläni ja luen myös mielipiteet mielelläni. (:

Terveisin
Matti
10
Muut harrastukset ja elämä / Now playing-topic :)
toukokuu 20, 2006, 22:38:37 ip
Lainaus käyttäjältä: "tknummelin"Frederik - Kumimies

Mona Carita - Mikä fiilis

Markku Aro - Ensi kertaa

Kerään huonoa musiikkia  :lol: <----- oikeesti  :shock:


Uskon.....  :)
11
Jup jup....
Ei tässä kummempia, marjat rupee saamaan väriä. Ihan kivaa katottavaa. (:


Nii joo, huomasin yhen jutun. Tässä en ole pitkään aikaan oikein kerennyt noista chileistä välittää, tai siis niiden hoito on jäänyt siihen mikä on pakollista. ja ne perkele voi PAREMMIN kuin ennen!  8) Eli turha häslinki pois niin kukatki tykkää, ainakin mun tapauksessa.
12
Muut harrastukset ja elämä / mitä muuta harrastelet?
toukokuu 15, 2006, 19:02:46 ip
Lainaus käyttäjältä: "tupakka"
Lainaus käyttäjältä: "Pajasuo"Nams... :P


Jos tuota kotiloa meinasit, niin maistuvatko nuo tosiaan hyvältä? En ole koskaan maistanut. Jos Ranskassa käyn niin voisin parilla eurolla saada jämät kokilta.Eikö toi ole etana....no enivei. Itse tykkään etanoista hemmetisti. Oikeesti ne etanat itse ei maistu oikein miltään mutta, jos siinä on joku valkosipulikastike ja pala patonkia mukana niin aijai jai.  :wink:
13
Tota noin.....tuli tässä vahingossa tehtyä löytöjä. Paikallisessa halpamarketissa oli tarjous. 600 gramman karkkiloota 2€. No tämmösenä herkkuperseenä otin tilaisuudesta vaarin, vaikka varotettiin jopa vanhasta päivämäärästä.

Niin kyseessä on trolli nimisiä karkkeja, jotka huvittaa joitakin jo pelkällä ulkonäöllä, matkii hampurilaisia sun muita. No kuitenkin nyt ulkonäkö muistutti tacoja ja kannessa luki "hot and spicy". En siihen mitenkään suuremmin reagoinut. No maksoin karkit ja koemaistin. Alussa kiva normaali hyvä karkin makua, sitten rupee jo tulisuus valtamaan suun(tämä tuli täysin yllätyksenä). Joutu köhimään ja toteamaan, että "hyi saatana". Sori vaikka jossain tykkäänkin chilin tuomasta tulisuudesta mutta ei karkeissa ei...ei.....:) No nyt on tuliset karkit koettu. En tykännyt mutta sinä voisit tykätä. Etsi ihmeessä käsiisi, jos on mahdollisuus.  8)
14
Terve.

Kivasti ruvennu marjoja(?) jo syntymään.
Toi esl-valaisin on siitä aika huono, että se valasee toista päätyä paljon enemmän kuin toista. Itse lisäsin huonompaan päätyyn pari esliä niin valo tulee tasasemmin.
Olen tässä lisännyt kasteluveteen aina noin puolimilliä flora microa ja flora bloomia. Välillä olen saattanut lisätä myös flora growta. Mites tota.....tehdäänkö chileillä ns. huuhtelua. Eli jätetään lannoitteet pois viikoksi pariksi ennen sadonkorjuuta? Pitäisikö minun siis kohta jättää lannoitteet pois?

Kuulumisiin....  8)
15
Muut harrastukset ja elämä / Now playing-topic :)
huhtikuu 17, 2006, 13:47:37 ip
Terve.

Tässä jo vähän aikaan soinut jukka-pojan uusin levy. Aivan mahtavaa. Jokainen biisi on hyvä ja kaikki on vähän toisistaa erinlaisia. Yksi sana mikä tulee kuunneltaessa mieleen on "rootz". :wink: Eli jotenkin perinteikäslevy mutta silti uutta sekasin. Kannattaa kuunnella, jos vaan pystyt niin biisi "kollega rock" tai vaikka "hyvä mies"(tai kummatkin).1. Apajilla (pappa gillar)
2. Tyhmä mies
3. Pyssyt pois
4. Kollega rock
5. Ei kilpailuu
6. Vauhtipää/Vauhti päällä? (tää puuttuu takakannen tracklististä)
7. Hyvä mies
8. Joka maataan viljelee
9. Massii (pitkä mix)
10. Tiellä ken vaeltaa
11. Sticks for the stove
12. Barum vinter dub
16
Muut harrastukset ja elämä / mitä muuta harrastelet?
huhtikuu 16, 2006, 13:34:50 ip
kivasti noi ruukut tuolla hc-kitaran kuvan taustalla.  :)
17
:lol:
Tylsä ja turha. No empä tiiä.....
No itte tykkään ainakin taitella noita kasveja tohon verkkoon joten kai tää on joku makuasia.

No annoin kasvien ruveta kukkimaan tossa viimeviikosta lähtien. Nyt on jo pari marjaa aluilla. En viitti pitkittää enempää tota kasvua, kun vähän munasin ton kasvien sijainnin ja kiinnostais jo toinen proggis.  :?
18
Lainaus käyttäjältä: "Aqustiikka"joo veikkaan et ei skulaa toi skrogi chilin kasvatuksessa samalla lailla kun buda seteissä!


But..........why?
Kyllä se voipi toimia, jos onnistuu hyvän lajikkeen löytämään ja osaa taiteilla oikein.   :wink:
19
Muut harrastukset ja elämä / mitä muuta harrastelet?
huhtikuu 04, 2006, 19:02:47 ip
Mun mielestä musiikki on kivaa. <:
Eli soittelen kitaraa ja vähän kaikkia soittimia mitä vaan pääsee soittamaan.
Pyöräilykin on kivaa, etenkin kesällä.
20
Sitä kasviallasta ei tarvii tehdä kauhean korkeaksi. Itsellä yletty se poistoputki noin 9-10 cm korkeuteen.
Tuohon poistoputken leveyteen niin kyllä siihen varmaan riittää se normaali letkun paksuus eli 2cm(?) mutta suosisin jotain 3 cm:n leveää.

Itteä ärsytti vaihtaa niitä vesiä. Se 25 litraa painaa niin kivasti mutta jos on reipas niin eipä sekään ole ongelma.  :wink: