marraskuu 28, 2023, 15:35:50 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - Eija

1
En päässyt koneelle lainkaan moneen päivään, täällä taas.
Ei ole vielä tullut, oisko liian paksu tai sitten tulee huomenna.
2
Lähtee huomenna Cheinille
3
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Horoskooppimerkkisi
marraskuu 08, 2013, 19:29:45 ip
Leijona/Tiikeri
4
Lainaus käyttäjältä: Caide - lokakuu 30, 2013, 21:26:14 ip
Poikkeuksena facebook, mikä on aivan sitä itteensä, kun kännykällä edes pääse sinne oikealle sivulle ja sovellus ei ole ikinä toiminut. No onhan se muutenkin sössitty pisin vitt... koko sivusto.

Kyllä se facebook toimii mulla aivan mainiosti puhelimella.
5
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Pankeista..
lokakuu 22, 2013, 15:48:47 ip
Nordea
6
Apple

Aiemmin oli aina Nokialainen, mutta hajosivat heti takuuajan päätyttyä tai oli huollossa jatkuvasti.Eli ei enää Nokiaa ikinä >:(
7
Kerrostalossa
8
Jäkätijäkäti / Vs: Oletko uskovainen?
lokakuu 11, 2013, 03:35:52 ap
Olen ateisti.
Mä hyväksyn toisten uskot kunhan mulle ei tulla sitä tuputtamaan, jokainen uskokoon mihin uskoo
9
Jäkätijäkäti / Vs: Lasinen lapsuus
lokakuu 11, 2013, 03:15:27 ap
Mun faijan piti juoda just sillon kun mä olin sen luona (eli kerran vuodessa kävin).Mä 5 vuotiaana menin naapuriin nukkumaan kun faija kännissä rupes hommin yhen eukon kanssa ja totesin et tää ei ole lapsen paikka..Mut en mä kyllä humalaisia pelannyt koskaan
10
Lainaus käyttäjältä: Raimo Rintalihas - elokuu 10, 2012, 20:44:01 ip
Miksi maksaa paskasta? Jätän ihan periaatteesta maksamatta. Jos tarkastajasetä haluaa sisään, saa ottaa kaverit/poliisin mukaan. Yksin ei pääse. Eikä välttämättä vielä kavereittenkaan kanssa...

No ens vuonna maksaa kaikki  ::)
En minäkään maksa kun menivät siirtämään mun luvan entisen ukon nimelle  :D Kertaalleen tuli lasku että taloudessanne ei ole lupaa, no en maksanut..

Tarkastajaa ei tarvitse päästää sisään, tarttee poliisit mukaan ja ne taas ei lähde koska ei ole vankeutta tiedossa  :) Ja tervetuloa yrittämään niin rotikka ottaa vastaan  ;)
11
Lainaus käyttäjältä: sammal - helmikuu 04, 2012, 22:31:25 ip
Kertokaapa arvon allergigot että minkälaisessa ympäristössä kasvoitte???
Kaupunki, puhdas , likainen, eläimiä kotona/lähellä , yms

Itse pienenä taapertelin pihalla yms kotona ei koskaan oo paikkoja kloorilla hangattu eikä paljon muutenkaan ja allergioita on vain joihinkin kissoihin, mummonkasvattamat pähkinät, joskus oli koivuallergia mutta kun kestin yhden kevään ilman lääkkeitä allergia hävisi melkein kokonaan (keväisin on pientä hengen ahdistusta mutta silloin on muutakin pölyä ilmassa kuin vain koivu) O.o

Kaupungissa asunut, aina pentuna ulkona ja kuulemma vauvana kukkamullatkin syönyt.Koirien kanssa pyörinyt vauvasta lähtien.Mun veljelläni ei ole kun kaksi tai kolme allergiaa ja mun on helpompi melkeen jo luetella mille en ole allerginen.
12
Moniallergisena saan aina miettiä mitä on suuhunsa lattanut jos oireita tulee :P
Ainoa paha allergiani on kala, saan oireita pelkästä kalan hajusta (tosin mun ei tarvitse edes haistaa sitä) ja millähän vältät kalan hajun ja kalaahan on lähes joka paikassa.Myös maissia tungetaan lähes joka tuotteeseen nykyään ja se taas sattuu turvottamaan kurkkuni.Eli tuoteselosteita joutuu lukemaan aina, jos jää lukematta niin henki voi lähteä.
13
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Laihdutus
tammikuu 31, 2012, 23:51:08 ip
Olen tiputtanut reilu 40kg ja voin sanoa että syö vaan huomattavasti vähemmän kun aikaisemmin niin kaikkea voi syödä  ;D
15
En enää juoksentele, mutta pentuna olin kaikki kesät paljasjaloin ja jalat tykkäsivät.Sääli vaan lasnsiruja rupes siinä 80-luvulla olemaan jo niin paljon ettei ilman kenkiä voinut olla, kaikki pullot sais laittaa muovipulloiksi.
16
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Kokonaisaika?
marraskuu 16, 2010, 15:29:10 ip
Keskustelualueella viettämäsi kokonaisaika: 5 päivää, 5 tuntia ja 21 minuuttia
17
Erikoisuudet / Vs: Ruokailutottumukset
marraskuu 15, 2010, 11:32:01 ap
Lainaus käyttäjältä: Rankkapanda - marraskuu 15, 2010, 00:05:20 ap
Leikatessani vaikkapa pihviä, haarukka on vasemmassa kädessä ja veitsi oikeassa. Sitten kun syön, niin haarukka menee oikeaan käteen ja veitsi vasempaan. En tiedä kuinka yleistä tämä on ihmisillä, mutta tasan yhden minun lisäkseni tiedän, joka näin tekee. Ja olen oikeakätinen siis.

Minä myös oikeakätisenä teen näin
18
Laittakaa nyt joku mun jälkeen osoite että saan kirjeen eteenpäin :P
19
Lainaus käyttäjältä: ToniPetter - lokakuu 13, 2010, 10:51:18 ap
Lainaus käyttäjältä: Eija - lokakuu 12, 2010, 07:58:49 ap
Jos pasilosta ei kuulu muutamassa päivässä niin miemsl voi laittaa osoitteensa yksärillä
Pistä vaan eteenpäin. Ei kannata jäädä odottelemaan enää, pitää sen verran olla tässäkin aktiivisuutta, että homma etenee!

Laittaisin kun saisin seuraavan osoitteen ::)
20
Jos pasilosta ei kuulu muutamassa päivässä niin miemsl voi laittaa osoitteensa yksärillä