toukokuu 27, 2022, 06:03:06 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Metal Hammer Magazine: Golden Gods Awards 2005

Aloittaja Aji Inferno, heinäkuu 23, 2005, 05:50:15 ap

« edellinen - seuraava »

Aji Inferno

En tiedä moniko huomasi, mutta suomainen rock teki juuri äsken sen mihin vielä vuosikymmen sitten harva uskoi: läpimurron UK markkinoilla.

Ehkä merkittävimmän raskaan rockin lehden, "Metal Hammerin" tuore numero sisältää paitsi lehden valinnat 2005 "kultaisiksi jumaliksi" (joka ei tuota käsitettä tunne, katsokaapa loistava "Almost Famous" leffa!), myös mitä loistavimman DVD:n jolla metalliliiton parhaimmisto jyrää yksinkertaisesti tajutonta jälkeä tärykalvoihin ja mieleen..!

Entä sitten? No, sellaisten pikkutekijöiden kuin Iron Maiden, Black Sabbath, Motley Crue, Judas Priest, Anthrax, Motörhead, Black Label Society, Lacuna Coil, ym. ohella pelissä olivat myös kotimaiset HIM ja Nightwish. Ja molemmat palkittiin "Golden God" patsailla..!

Nightwish palkittiin vuoden "tulokkaana" (mikä ihmeen tulokas?!) ja HIM/Ville Valo vuoden "ikonina". HIM:n uutta albumia "Dark Light" britit mainostivat jo bändin läpimurtona maailmanvalloitukseen ja Nightwishiä yksinkertaisesti rakastettiin... Muuankin lukija nimesi Lontoon maineikkaammassa keikkapaikassa tehdyn seremoniakonsertin kohokohdiksi Anthraxin ja Nightwishin... Onnea, Tarja ja jengi..! :-)

Kun DVD:tä kuuntelee, ja sieltä erityisesti Nightwishin "Nemon" valitsee, ymmärtää kyllä miksi. Eivät metalliliiton hommat tuosta paljon paremmiksi mene - eikä musiikki ylipäätään. Kun muistetaan vielä Sentenced, Zero Nine, Children..., Stratovarius ja koko kopla, kyllä voi sanoa että suomessa tehdään tällä hetkellä maailman parasta rokkia. Toivottavasti sama meininki jatkuu! Sillä se joka pistää paremmaksi Nightwishin upean "Once" levyn avausta, on jo pelottavan lähellä jumalaisia asioita... Rock on!