elokuu 16, 2022, 14:05:57 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Sääntöehdotus

Aloittaja SheiK9ni, lokakuu 19, 2013, 20:28:23 ip

« edellinen - seuraava »

SheiK9ni

Kauppiaat laittaa uutuudet suoraan foorumille eikä linkin taakse? Katsokaa esimerkiksi sinänsä oikein asiallisen VP-Luxin ketjua. Joutuu klikkaamaan linkkiä ennenkun pääsee uutuuksiin käsiksi.

unenkuva


Vaikkei minulla omaa firmaa olekaan, niin sen verran bisnestä ymmärrän, että eihän noin kannata tehdä. Kun ostaja menee sivuille, voi mukaan tarttua paljon muutakin, ja pääsee tutustumaan kaikkeen tarjontaan. Linkin minäkin laittaisin yrittäjänä. Ja kun linkki on suoraan kohteeseen, eikä pääsivulle, ei siinä sekuntia kauempaa kestä, että tuotteen pääsee näkemään  :)

Janne

Jep, eikä foorumi ole mikään ilmoita ilmaiseksi -palvelu. Kaikkien etu on kauppiaan linkata vaan reilusti omille sivuilleen.
www.vastahanka.fi - erilainen ruokablogi

SheiK9ni

Minusta taas viisaampi idea oli se ettei joutuisi avaamaan Firefoxiin uutta välilehteä kun haluaa katsoa uutuuksia.
Näin sitten.