toukokuu 27, 2022, 06:27:56 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Kuvauskopterilla lentelijöitä eli droneharrastajia?

Aloittaja PP, heinäkuu 17, 2017, 22:28:11 ip

« edellinen - seuraava »

PP

heinäkuu 17, 2017, 22:28:11 ip Viimeisin muokkaus: heinäkuu 18, 2017, 02:16:05 ap käyttäjältä PP
Onko muilla näitä isojen poikien leluja? Ostin pöljyyksissäni käytetyn Yuneec Q500+:n vuodenvaihteessa ja hommasta tuli tietysti yksi raha- ja aikareikä lisää. :D Jos lentämiseen ja kuvaamiseen ei mene aikaa niin sitä menee viimeistään videoiden editointiin. Nytkin olisi materiaalia pariin videoon, mutta lentäminen on tietysti hauskaa vaikka videot ja kuvat ei päyytyisi minnekään. Kaikessa riittää vielä opittavaa, eikä kopterin kamera ole nykymittapuulla hyvä, mutta saa riittää toistaiseksi.

Tuolta voi katsella minun parhaita tuotoksia. Ei nuo mitään mestariteoksia ole, mutta on siellä omasta mielestä pari hyvää. Joko on ollut tuuria kelin ja valon kanssa tai paikka on muuten hieno. kanavalla on muutakin sekoilua, mutta dronevideot on pääasia. Chiliä sinne tuskin tulee koskaan.

https://www.youtube.com/channel/UC9Fi5RzTMa6g1GBrzTWU-xg