toukokuu 21, 2022, 00:30:31 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Yleinen offtopic, tyhmät kysymykset, aviopierut sun muu.

Aloittaja Räyhis, syyskuu 10, 2010, 22:00:35 ip

« edellinen - seuraava »

masaiman

   Vaikka olen itse ollut mukana vasta tammikuusta olen ehtinyt nähdä tämän k.o. tilanteen kehittymisen melko hyvin. Mun mielestä olisi helvetin iso sääli jos täältä alkaisi hävitä porukkaa sisäisen sotimisen takia. Kannatan kanssa Räyhiksen foorumille jäämistä. Ja jos ylläpito on haluton jakamaan banaaneja (jonka ymmärrän myös hyvin, sillä modeillakin lienee hyvin vaikea tasapainotella rajoittaako trollausta vai sen vastareaktiota, varsinkin jos trollari postailee välillä myös edes jollain tavalla järjellisiä viestejä), täytyy jokaisen viestiin vastaajien katsoa peiliin. Trollaus kuolee jos ei siihen kukaan vastaa. Paitsi tietysti jos trolli on mieleltään järkkynyt tapaus joka postaa siitä huolimatta, vastaako kukaan vai ei. Tämän takia itse kuulutan kovaan ääneen blokkaustoiminnon puolesta jolla voisi itse siivota foorumilta aiheet joita ei halua katsella. On sitten jokaisen oman harkinnan alla käyttääkö sitä vai ei.

   Nämä toissijaiset aiheet alkavat saada jo turhan suurta huomiota foorumin pääpainolta. Kyseessä on kuitenkin edelleen chilifoorumi ja se sellaisenaan pidettäköön. Joskin itsekin kannatan offtopic-osion olemassaoloa ja taidan pyöriä suurimman osan ajasta juuri siellä...

   Tämä eripuraisuus alkaa jo kalvaa porukan yhteishenkeä. Ei nyt helvetti vie anneta yhden tai parin puupään pilata koko juttua. Mullakin oli ensin koko yhteisöstä hyvin lämminhenkinen ja suvaitsevainen kuva, joka oli yksi pääsyy minkä takia itsekin joukkoon liityin. Ja naga 2010 ainakin omalta osaltani tätä käsitystä myös lujitti. Tahtoisin kovasti, että tämä käsitys myös jatkuisi entisestään. Jos nyt asettaisin itseni tilanteeseen jossa olin liki vuosi sitten kun selailin foorumia liki viikon ennen kuin rekisteröidyin ja ottaisin vielä huomioon festareiden jälkeisen lehdistön ala-arvoisen loanheiton, saattaisi olla että jättäisin rekisteröitymättä.

.tomppa.

En tajua että miksi Räyhäkästä "syytetään" tai "mollataan" ja jotkut vaativat hänen poistoaan...

mielestäni räyhis ei ole suoraan uhkaillut ketään yms..   enemmän minä aiheutin harmia ennen "katkolle" menoa..


Tässä ei ole järkeä!   mielestäni voi hieman huumoria käyttää mikäli täällä on kyseessä aloittelijat yms.. ja muutenkin..  sallittakoon pieni ivaaminen mutta jotkut eivät sitäkään ymmärrä...

ja ongelmahan oli erään käyttäjän kohdalla se että aina uusi aihe piti aloittaa joka kysymyksestä vaikkakin aihe oli jo olemassa.. ja kaikki  tietävät nämä "viisaat" ja erittäin viisaat kysymykset..  (kuten voiko vaikka kynttilän valossa kasvattaa chiliä?!  8)   joo..  toki voit..  yms...   8) 8)

Mattsonille muuten vielä kerran kiitos näin julkisesti opastuksesta naga2010 tapahtumassa!  ja muutenkin .. 
jla1710

Räyhäkkään kirjoituksissa on oikeanlaista huumoria ja hieman ehkä sarkasmiakin mukana. Joka tapauksessa erittäin mukavia lukea. Ja mielestäni typerille kyselijöille, jotka eivät kunnioita minkäänlaista netikettiä, voi pilke silmäkulmassa huomauttaa että hakuakin voisi käyttää tai lukea vaikka jonkin aiheeseen liittyvän ketjun.
An nescis, mi fili, quantilla prudentia mundus regatur.

Räyhis

Mattson puhuu asiaa. Suomessa ei ole tilaa chilifoorumille ja chilifoorumille avec paskanjauhanta. Antaa peikkolasten jauhaa ja jätetään mielipide "suuren yleisön" haltuun, oli se mikä hyvänsä. Modet korjaavat sen minkä korjaavat. Omassa asenteessa löytynee aina korjattavaa, joten korjataan se mikä korjattavissa on ennenkuin eetteriin päräytetään.

Anteeksi en sanojani pyydä, sillä tapanani ei ole pyytää anteeksi mielipidettäni.

Mattsonia kompaten, ignore-nappula olisi kova juttu, sitten voisi blokata tyystin nämä boneko/hamppu/kasvatuskaappi/kilta/röökinstumppaus-topicit ja olla ärsyyntymättä niistä.

Edelleen edellistä kirjoittajaa kompaten, ei anneta puupään tai kahden, pilata foorumia. Kuitenkin päälle satatuhatta viestiä luettavissa ja alta promille näitä "huuhaa-juttuja"
https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset

Räyhis

Räyhäkästä shittiä. Täytyy nostaa hattua;

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1318814/Luke-Geissbuhler-son-send-weather-balloon-100-000ft-space-capture-amazing-video-footage.html

Lainaus Mail Online sivustolta;

It looks like satellite footage taken by a state-of-the-art NASA camera with a telescopic lens.

But this remarkable video was in fact filmed by an innovative father-and-son team equipped with just an iPhone and a high-definition video camera.

Luke Geissbuhler, 40, and his seven-year-old son Max, designed a 'craft' made from a takeaway box attached to a weather balloon and sent it, and the two electronic devices, into space.

Read more: http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1318814/Luke-Geissbuhler-son-send-weather-balloon-100-000ft-space-capture-amazing-video-footage.html#ixzz12n5twlgq
https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset

wille

Lainaus käyttäjältä: Räyhäkäs - lokakuu 19, 2010, 11:24:19 ap
Räyhäkästä shittiä. Täytyy nostaa hattua...


Jumaleissön! Tiukkaa tavaraa. John Apple on varmasti ylpeä!  ;D
Uniformu ukkosesta
Prässit sirkkelin teristä
Kiehuvaa pikeä poletit

Macex

Lainaus käyttäjältä: wille - lokakuu 19, 2010, 11:35:41 ap
Lainaus käyttäjältä: Räyhäkäs - lokakuu 19, 2010, 11:24:19 ap
Räyhäkästä shittiä. Täytyy nostaa hattua...


Jumaleissön! Tiukkaa tavaraa. John Apple on varmasti ylpeä!  ;D
Ja Steve Jobbs hieroo karvaisia käsiään myynnin noustessa.

Hallituksen jäsen 2011-2012, 2012-2013
Tampereen alajaoston puuhamies -2011-2012-2013-
2013
Kuiva ja Naseva.

linker[Aivopieru]
Millainen mahtaa olla chilifoorumin ja -yhdistyksen jäsenkunnan kanta tai suhtautumistapa
nyt tapeetilla ja lööpeissä olevaan homotoitotukseen.
Onkohan moni eronnut kirkosta(.fi) -suuren homoillan johdosta...

en voi olla nauramatta  ;D


[/aivopieru]


.

Legoinsinööri

Räsänen toitottaa omia mielipiteitään pukien ne taas kerran raamatun sanoiksi. Raamattuahan pitää lukea ja käyttää elämän ohjenuorana kirjaimellisesti sana sanalta.

Kirkosta eronneista taas, homoja tai ei, tuntuu aika moni olevan taas kerran muutenkin näitä joille on aivan yks ja hailee kuuluivatko kirkkoon alun alkaenkaan.

Xbow

Niinpä niin. Riparissa pappi puhui siitä, miten piru lukee raamattua...

Kyseessä on vain hänen tulkintansa. Se taas, että onko se tulkinta hyvä vaiko ei, ompi mielipidekysymys :)
#209 säälittävät 38,61 g
Disclaimer: Mun höpinöitä ei pidä sit ottaa liian vakavasti

Janne

Lainaus käyttäjältä: Legoinsinööri - lokakuu 19, 2010, 14:36:18 ip
Räsänen toitottaa omia mielipiteitään pukien ne taas kerran raamatun sanoiksi. Raamattuahan pitää lukea ja käyttää elämän ohjenuorana kirjaimellisesti sana sanalta.

Luulisi että tässä tapauksessa on selkeä linja, nimittäin Paavalihan se apostoli oli joka homouden tuomitsi. Ja sama kaveri lausui myös kuolemattomat sanat: "Nainen vaietkoon seurakunnassa". Eli tästähän väistämättä seuraa se, että jokainen joka vetoaa Raamattuun homoasiassa on ehdottomasti myös sitä mieltä että naisen paikka on kotona, eikä missään nimessä esimerkiksi eduskunnassa tai julkisessa virassa. (Seurakuntahan tässä toki tarkoittaa laajempaa yhteiskunnallista kokonaisuutta, ei pelkästään kirkon työntekijöitä.)
www.vastahanka.fi - erilainen ruokablogi

Hapa_Nero

No minä ainakin erosin kirkosta siinävaiheessa kun eräs kirkkoherra ilmoitti menevänsä sukupuolenvaihdos (-korjaus) -vaihdos (-korjaus) leikkaukseen. Mielestäni kirkkoon kuuluminen on hieman liian hurjaa normi heterolle  :D

Legoinsinööri

Vähän hätäisesti laitoin viime vastauksen joten avaudutaan lisää :p

Tosiaan hienoja noi Räsäsen kommentit jälkikäteen. "Kaikki ihmiset ovat samanarvoisia, mutta Raamatun suhtautuminen homoseksuaalisuuden harjoittamiseen on tuomitseva."

Se että joku eroaa kirkosta tollasen takia lähinnä kertoo siitä miten vähän kirkko on alunperinkään merkinnyt.

Seuraavaksi voidaan keskustella siitä mikä on
Lainaus käyttäjältä: Hapa_Nero - lokakuu 19, 2010, 15:22:07 ip
normi hetero

:D

Aji Inferno

Lainaus käyttäjältä: linker - lokakuu 19, 2010, 13:09:30 ip


[Aviopieru]
Millainen mahtaa olla chilifoorumin ja -yhdistyksen jäsenkunnan kanta tai suhtautumistapa
nyt tapeetilla ja lööpeissä olevaan homotoitotukseen.
Onkohan moni eronnut kirkosta(.fi) -suuren homoillan johdosta...

en voi olla nauramatta  ;D

[/aviopieru]
.


Täällä on ollut perinteisesti aika vähänlaisesti sellaista jenkkityyppistä "koti-uskonto-isänmaa" porukkaa, ainakaan aktiivisena. Tiedä sitten olisiko nyttemmin tilanne muuttunut. ;)  Mutta voitaisiinhan tuon Suuren Keskustelun kunniaksi (?) uudistaa tämä jo selkeästi vanhentunut viestien lukumäärään pohjautuva "titteli"-käytäntömme. Esim. Zibula voisi olla jatkossa: hetero. Jalapeñoa vastaisi: hintahtava. Habanero olisi: homppeli. Naga taas: megahomo! Ja sitten vuodettaisiin tämä luokitus medialle - ja ah, sitä paheksunnan määrää minkä mauttomuudesta saisimmekaan! :-)  No joo, tiukkapipoisuus tuntuu olevan ihmisyyden yksi vakio-ominaisuus.

Quini

lokakuu 19, 2010, 17:43:00 ip #94 Viimeisin muokkaus: lokakuu 19, 2010, 17:54:27 ip käyttäjältä Quini
 ;D En oo kauheen tiukkapipo - jokainen saa olla ihan niin hetero kuin haluaa    ;D

Mut siis oikeesti onhan noi Räsäsen kommentit aika haitarista - no edelleen kuulun kirkkoon ja kirkossa on vihitty - enkä ole aikeissa erota (siis en puolisosta enkä kirkosta  ;D) , mutta silti - olis nyt edes käytöstapoja jos ei muuta.

Aji Inferno

Harvempi taitaa tietää *miksi* kirkkoon kuuluu. Jotta saisi kirkkohäät ja päätyisi kirkkomultaan, ei mätänemään lähimpään ojaan raatona? Taitavat nuo häät olla ainakin alitajuntaisesti aika monen tärkeä, ellei ainoa syy maksaa kirkollisveroa? ;)

jeQQ

Meikä on niin laiska, etten oo edes vaivautunut kauheammin selvittämään, mitä se on sanonut. Eipä juurikaan hetkauta. Kirkkoon kuulumisen suurin syy on meikällä varmastikin nuo kirkkohäät. :)

biblo

Kirkollishäät saa vaikka vain toinen kuuluu kirkkoon. Meillä oli kuitenkin siviilivihkiminen vaimon toiveesta. Itsellehän tuo on aivan sama. Erota voisi lähinnä taloudellisista syistä.

Eikös tuo hautapaikka maksa kuitenkin ettei sitä kirkollisverolla saa vai kuuluuko se etuihin?
"Minä yksinkertaistan itseäni.
Tasapainossa jossakin onnen ja surun täydellisessä keskipisteessä.
Koska alkueläimillä ei ole koskaan huono päivä." - Chuck Palahniuk

ozmium

Lainaus käyttäjältä: biblo - lokakuu 19, 2010, 18:17:38 ip
Eikös tuo hautapaikka maksa kuitenkin ettei sitä kirkollisverolla saa vai kuuluuko se etuihin?


Ei kuulu etuihin näköjään ainakaan Mynämäellä: http://www.mynamaenseurakunta.fi/yhteystiedot/palveluhinnasto#hautapaikkamaksut . Veikkaisin, että maksaa muuallakin.

biblo

Eli eipä tuostakaan hyötyä ole. Toivoo vaan että tuleva vaimo kuuluu kirkkoon jos kirkkohäät haluaa.
"Minä yksinkertaistan itseäni.
Tasapainossa jossakin onnen ja surun täydellisessä keskipisteessä.
Koska alkueläimillä ei ole koskaan huono päivä." - Chuck Palahniuk