toukokuu 27, 2022, 07:12:52 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Mitä pelailette

Aloittaja Toivo, kesäkuu 12, 2006, 14:50:13 ip

« edellinen - seuraava »

Toivo

Mitä pelejä pelaatte koneella, jos yleensä pelaatte mitään? Yleensä pelaan Counter Strikeä ja Enemy terroria ja jotain ''hyviä'' nettipelejä.
http://www.mcvideogame.com/game-fin.html   aivan helmi peli :D

Jassu

Jassu @ chilit.net
Suomen Chiliyhdistys ry:n jäsen #028

Aji Inferno

Oblivionia - maailman paras peli! Ja viime aikoina myös Heroes of Might & Magic vitosta... Civilization 4 kolahtaisi myös, muttei oikein toimi koneessani.

Zombie

Viimeaikoina olen pelaillut the Settlers 4:sta. Ihan viihdyttävä peli, jos vain suostuisi toimimaan koneessa kunnolla. Kone tahtoo jumittaa juuri silloin kun minä menen sitä pelaamaan. Tietokoneemme ei oikein tahdo pyörittää kaikkia pelejä (luultavasti ongelma on näytönohjaimessa).

Jore

Lainaus käyttäjältä: "thietavu"Viime aikoina myös Heroes of Might & Magic vitosta...


Heroes of Might & Magic 7 pelasin joskus läpi... aika isotöinen.

Nykyään pelailen eniten Call Of Duty 2:sta verkossa... Sais vain tuon koneen toimimaan kunnolla, kun ei tahdo potku riittää.
Pientä hienosäätöä vailla.
Eilenkin vasta opin että muistit saa toimimaan nopeammin dual channelina?
Jalapeno = Pelaan jo


Pertsa

lähestulkoon ainoa tietokonepeli jota olen koskaan pelaillut on call of duty...äärimmäisen koukuttava peli!
Meillä määrää Nainen!

Juho


Pasteija

Counter strikeä, Wolfenstein Enemy territorya, Eräjorma kakkosta :) , Command & Conquer Generals Zero Houria ja jotain satunnaisia half lifen modeja on tullut pelailtua.
Kyllä näin on.

Rolle R

Juuri äsken loppui nettipeli Age of Empires kakkosessa kavereita vastaan. Hauskaa viihdettä ja vaikka peli onkin 6 vuotta vanha on grafiikka edelleen kiitettävän näköistä ja tarkoitukseen sopivaa. Pyörii hitaammallakin koneella ja nettiyhteydellä mukavasti.

Rolle

Sauli Särkkä

Normaalisti ei tule pelattua ollenkaan. Tietokoneella tulee enemmänkin suunniteltua RC-lennuja, väsäiltyä musiikkia syntikoiden kera ja säädettyä foorumeilla. Nyt tuo mäkkäripeli kuitenkin sen verran nappasi, että vuosi on 2061 ja peli on paussilla toisessa välilehdessä.. ;)-Sale
Sauli Särkkä

#002

tknummelin

No, en niin mitään. Tietokoneella spämmäilen vain foorumeilla ja katselen telkkaria Anysee -merkkisen laitteen avulla  :)

Matti The Wiherpeukalo

Gta vice city.......  8) Kaikki tehtävät tehty aikoja sitte ja muutenki paikat koluttu mutta silti tulee sillon tällön pelattua. Odotan uutta gta:ta.
"Oi joi mikä siinä väkivallassa viehättää"  :wink:

Arcane

Warcraft III molemmat versiot sekä Step Mania. Jälkimmäinen erittäin addiktoiva.

Tupakka

Counter-strikeä jonkun verran ja siinä sivussa HL2 sekä Garrys Mod..
Sitten lieroa kaverien kanssa.

Sitten tietysti kaikenmaailman strategiapelejä, kuten Age Of Empires-trilogia ja Zoo Tycoonit sekä Command&Conquer Generals Zero Hour-modilla...

Onhan niitä muitakin pelejä, mitä harvemmin pelailee..
Joo.

Jomppe

call of duty 2 tulee eniten pelattua verkossa... ihan hyvä peli  :)

esa

Mahjongia ja lautapelejä enimmäkseen. Läppärillä viimeaikoina Civilization 4:sta ja xboxilla Fight night sarjaa on tullut temmottua jo pitempään.

Jamana

Enimmäkseen tulee pelattua team fortress kakkosta,
toisinaan kolahtaa joku muu randomipeli
Kapsaiini rauhoittaa mielen

snu

Civilization nelosta pelailin aika monta kertaa läpi, mutta nyt sekin homma on lopahtanut. Flat Out 2 oli myös pelauksen alla aika monta tuntia, nyt senkin pelaaminen on jo aika harvinaista. Jos saisi nettipelin siihen pystyyn, niin ehkä sitten kavereiden kanssa.

Viime aikoina olen pelannut vain ZAngbandia. Hahmo taitaa tällä hetkellä olla levelillä 32, tai jotain. "You nearly faint as horrible visions of death fill your mind!"
#419
Eksyminen on suotavaa.

arse

Super Mario Galaxy ja Guitar Hero 3 ovat olleet viimeaikoina pelikoneessa. (Samoin kuin rayman raving rabbids 2, kehtasinpa myöntää)
Elämässä on tärkeintä puutarhanhoito, eikä sekään ole niin tärkeää.