toukokuu 18, 2022, 22:23:33 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Tarvike-bongaukset

Aloittaja Räyhis, marraskuu 23, 2009, 17:55:32 ip

« edellinen - seuraava »

Karpo

Lainaus käyttäjältä: Legoinsinööri - syyskuu 29, 2010, 12:11:23 ip
Ei muuten pahan hintanen. Harmi että noilla watit hyppää 36:sta suoraan 105:teen. Ei taida tuo max. 60w tertial tykätä :p


Posotin sitä itse nyt yhden illan juurikin ikean "max 60w" valaisimella, joskin en Tertialilla. Ei mitään ongelmia ja pöytätuulettimen suhistessa vieressä ei valaisin ollut edes lämmennyt sitä mitä wanhat hehkulamput.

Nuo max W suositukset on ollut sitä samaa jo ties kuinka monta kymmentä vuotta, jolloin ei sitä isompia hehkulamppuja kotitarpeisiin ollut varmasti edes myynnissä. Tuolla toisissa keskusteluissa on lämmöntuotosta montakin riviä, mutta enpä laiskuuttani jaksa kaivaa niitä esille. Testaile lämpöjä ja hoida tuuletus niin ei varmasti pitäisi olla mitään ongelmia.

Murderado

Pirkkalan Bauhaus myy IP65-luokan loisteputkivalaisimia: 2x18W hintaan 15€ ja 2x36W hintaan 25€. Oli muistaakseni vielä viime viikolla korkeammat hinnat, vaikka nekään eivät pahoilta tuntuneet. 2x18W taisi olla about 25€ ja 2x36W 39€.

jeQQ


Legoinsinööri

Clasulla on 2 x 36w loisteputkivalaisin (UV-kestävä kupu. 230 V. IP65. D- ja F-merkitty. T8-loisteputkelle) alennuksessa. 19,95€ (norm. 25,50)

http://www.clasohlson.fi/Product/Product.aspx?id=152255786

MatskuPetteri

Oon jo jalat polkimella mut pitäskö sittenkin jättää mopo käynnistämättä?!
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=7799.msg104019#msg104019
Aketza: Laita kaikkea mahdollista itämään.

Legoinsinööri

Joo enpä muistanut mitä IP65:sta on mainittu täällä varsinkaan kun en itse ole vielä loistareita käyttänyt.

juksu

Empätiijä kuuluuko tämä tänne mut silti..
Bauhaus - Oulu, myy poes kasvareita Interline 6x8 tais olla jotain 399e, Multi line 6x10 436e sekä Silver line 6x10 436e.
- mind is a terrible thing to taste -

masaiman

Citymarket Heinola, Megamanin ESL:t poistomyynnissä. 20W Spiraalilamppu 5e. Täyty ostaa yks reserviin vaikkei sille nyt suoraa käyttöä olekaan...

Chili-Hixu

Sellanen bongaus että tarjoustalo(i)ssa myydään altakastelu osia, jonka voi laittaa umpinaisen ruukun pohjalle. vesitaso mittari mukana.
koot 16-44cm, 6 eri kokoa, pienin 1€ keskikoot 2€ ja isoimpia ei ollut. Yksikään ei sopinut 10l ämpäriin mutta ehkä isompiin 20l ämpäreihin.

Pasi

Kuopion Terrasta löytyy puoleen hintaan sekalaisia ESLejä. Eilen ainakin oli vielä ihan hyvin korissa esim. Airamin Longlife 30W, jolle jäi hintaa noin kuusi euroa...

CyberDog

Lainaus käyttäjältä: Chili-Hixu - lokakuu 17, 2010, 18:28:24 ip
Sellanen bongaus että tarjoustalo(i)ssa myydään altakastelu osia, jonka voi laittaa umpinaisen ruukun pohjalle. vesitaso mittari mukana.
koot 16-44cm, 6 eri kokoa, pienin 1€ keskikoot 2€ ja isoimpia ei ollut. Yksikään ei sopinut 10l ämpäriin mutta ehkä isompiin 20l ämpäreihin.


Maksi kodintukusta löytyy kans. Ainakin Kuopiosta.

Naga Morphia

Lainaus käyttäjältä: CyberDog - maaliskuu 14, 2010, 16:26:32 ip
noita on sitten kahden tyyppistä liikenteessä. Toisesta tulee ympyrän muotoinen sumu, eli keskellä aukko ja toinen sumuttaa tasaisesti. Mulla semmonen missä keskellä aukko enkä tykkää ollenkaan. Samaa vikaa on joissain käsinsumupulloissakin.


Ainakin minulla on semmonen sumutepullo, josta saa ihan itse päättää suutinta vääntämällä haluaako sumun vai sellasen "roiskahduksen"?

-M
Cooking the next step..

CyberDog

Joo niin niissä yleensä on. Mutta sumautas sillä pullolla vaikka peiliin tai kartonkiin ja kato miten se sumu jakautuu.

RäyhisKuvan kaltaisia paisuntapultteja kiinteällä koukulla saa ainakin JR-raudasta Helsingin pakilantieltä (ja todennäköisesti myös kaikkialta muualtakin Suomesta). Ja myydään muuten kappaleittain, joten ei mitään 5kpl-per-pussi pakko-ostoksia.
https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset

Larski

Tikkurilan Prismasta tarttu mukaan 12 litranen ruukku poistohintaan 2,9€. Hulvattominta on ruukulle myönnetty kolmen vuoden takuu...

sammal

Jämsän tarvikekeskuksen vahinko myymälästä muovisia tukevia 1l ruukkuja 30cnt kpl.

mohla

Lidlistä löysin tänään tälläiselle pokkarikameraharrastajalle sopivan kamerajalusta 9,90e. Voi käyttää mini-jalustana n. 25 cm korkeana tai sitten teleskooppijalat ulos vedettyinä aina 105 cm korkeaksi asti. Nyt saa tärähtämättömät chilikuvat ja makroiltua mukavasti pokkarilla.

Legoinsinööri

Ircissä osattiin sanoa että myynti on ollut käynnissä jo ainakin pari viikkoa, joten tavaraa on varmaan tehokkaasti jo mennyt lailliseen kasvatuskäyttöön.

http://www.viherpeukku.fi/catalog/index.php

LainausVIHERPEUKUN HÄVITYSMYYNTI!

MYYMME TAKAVARIKOSTA PALAUTETUT TUOTTEET VÄHINTÄÄN  -20% ALENNUKSELLA!
MYYMÄLÄN LÖYDÄT OSOITTEESTA:
HELSINGINKATU 13, 00500 HELSINKI
AVOINNA MA-PE KELLO 12 - 18

TARJOUKSET VOIMASSA NIIN KAUAN KUIN TAVARAA RIITTÄÄ!
HUOM! EMME TOIMITA NETTITILAUKSIA!!

masaiman

Lahti, puuilo. Vanha lahden pörssi, näytti myyvän savusampoja, bradleyn sekä usean muun valmistajan savustuskaappeja sekä mm. Bradleyn lastubrikettejä 48kpl:n pakkauksissa.

gurgo

Tikkurilan vahinkotavarakeskuksessa oli 2 viikkoa sitten mynnissä vesiviljelyyn tarkoitettuja kivivilla levyjä. Pituutta oli metri vai
oliskohan ollut vähän reilu ja noin ison kivivillakuution verran, hinta oli muistaakseni 2e/kpl.

Nämä olivat siis siellä ulkokatoksessa, suljetuissa paketeissa. En nyt muista minkä valmistajan levyjä olivat mutta juurikin vesiviljelyyn
tarkoitettuja. Eli jos joku pyörii sillä suunnalla ja tarvitsee kyseisiä kasvatusalustoja niin  kannattaa käydä kurkkaamassa.

Piti ilmoitella jo aikaisemmin mutta kiireiden takia unohtui  >:(