kesäkuu 25, 2024, 02:26:16 ap

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Aiheet - Mattson

1
Uusien jäsenten esittelyt / Täällä taas...
maaliskuu 09, 2021, 21:35:10 ip
Jaahas vieläkös täältä löytyis vanhoja tuttuja nimimerkkejä... Jokusen vuoden näistä hommista joutui pitämään taukoa kun vatsa meni semmoiseen kuntoon että punainen tabascokin sai aikaan halvetilliset poltteet ja jotenkin se innostus siitä sitten lähti, mainosta mukaillen. Nyt on wingssien kanssa taas pitkästä aikaa puoli huomaamatta menossa toinen puteli Poppiksen Habanero-soossia ja jotenkin oudosti tohon läppärin viereen ilmestyny tommonen kirkas muoviloota lämpimään... Tokkopa mitään Bilteman pressuviritystä kummempaa kasvihuonetta aletaan tänne rinteen varjon puolelle vieläkään väsäämään jo siksikin kun on noita projekteja virillä joka suuntaan ja ylöspäin mutta onhan noita rehuja vaan metka katsella miten kasvavat ja tietty oma satokin aina plussaa  :thumbup:

Mistäs kansa nykyään hankkii noita suurteho ESLejä kun ainakin lähialueen putiikit kaikki tarjoaa vain lediä lediä. Ja vieläkös chilitarvike on pystyssä kun en heidän nettikauppaansa onnistunut enää pääsemään sisälle (ohjautuu helsingin puutarhatarvikkeen sivulle -> joku yhteistyöviritys?)