Ite olen rakennellu sähkösavustimesta kylmäsavustus systeemin. Saa laittaa kokonaisia kuorittuja leppähalkoja savustimeen ja hyvin jaksaa savuttaa sen 4-5h. Savua tulee ainankin riittävästi.
Pöntössä reikä kyljessä, josta lähtee metalliputki saustuskaappiin. Kääpin sisällä pieni tietokone tuuletin, joka pyörittää savua. Tahtoo muuten jäädä kaapin alaosaan pyörimään. Kaappi on rakennettu ihan laudasta. Lähinnä lohta olen tuolla kylmäsavustanut, mutta toimii varmasti chileillekki.
Sähkösavustin maksaa sen ~30€ ja jatkossa ku kaataa pari leppää jostain ni savustuskulutkin aika olemattomat..
Pöntössä reikä kyljessä, josta lähtee metalliputki saustuskaappiin. Kääpin sisällä pieni tietokone tuuletin, joka pyörittää savua. Tahtoo muuten jäädä kaapin alaosaan pyörimään. Kaappi on rakennettu ihan laudasta. Lähinnä lohta olen tuolla kylmäsavustanut, mutta toimii varmasti chileillekki.
Sähkösavustin maksaa sen ~30€ ja jatkossa ku kaataa pari leppää jostain ni savustuskulutkin aika olemattomat..