huhtikuu 18, 2024, 07:46:43 ap

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Aiheet - ricostratos

1
Päiväkirjat ja fotoalbumit / RiCo's 2012
maaliskuu 02, 2012, 15:58:17 ip
RiCon ensi koettelemus Ensimmäiset kasvit ikään (käytännössä) mitä kasvatan ja suurella innolla ja mielenkiinnolla mukaan kokeilemaan.  :)

Olen siis Jyväskylässä elävä insninööri opiskelija kaipaan lisää harrastuksia, joka ei kuitenkaan vaatisi hirveitä summia rahaa, massiivista ajankäyttöä ja on tottakai hauskaa monessakin mielessä.

Kolusin infernochilin, fataliin, chiliwikin, chiliyhdistyksen ja loppujenlopuksi tänne chilifoorumille päädyttyä muiden chilipäiden viestiketjuja. Opiskeltuani kasvatuksen sisäisintä olemusta ja muiden kasvattajien kokemuksia katseltuani pistin omaan postiluukkuun tulemaan seuraavat:

Fataliin beginners pack eli
Aji Cristal (C. baccatum)
Bolivian Rainbow (C. annuum)
Naga Morich (C. chinense)
Rawit (C. annuum)

lisäksi
Habanero, Caribbean Red (C. chinense)
Lemon Drop (C. baccatum)


Nämä tilasin siis fataliin puolelta. Katselinki tätä foorumin tori -osiota juuri. Aikaisemmin olisin katsonut niin sieltä samat siemenet varmaan olisi löytynyt joltain. Noh, kun alkuun pääsee näiden kanssa niin sitten tarpeen mukaan sieltä jatkossa.

Pieni valaistusviritelmän sainkin tänään valmiiksi. Oma pieni hylly jonka yläpuolella 15W putkivalaisin. Vielä lämpö arveluuttaa, kämppä on niin viileä että villasukat jalassa pitää olla. Nurkasta löytyi lepäämästä yksi sisätilan lämmitin, kenties sillä hätä tapauksessa lämpöä lisää..

Sitten ei kait muuta kuin postia odotellessa  ;D

[EDIT: Rikkinäinen kuva pois]
2
Uusien jäsenten esittelyt / RiCo paikalla..
helmikuu 29, 2012, 22:31:15 ip
Tervehdys kaikki tulisen ruoan ystävät 8)

Päälle 2-kymppinen konenikkari, elektroniikka taitaja ja (tuleva) insinöörin alku.

Kaipasin uusia harrastuksia hartaan opiskelun ohelle. Ruoka on ollut aina lähellä sydäntäni ja pidän tulisesta ruoasta..

Ajattelin kokeilla. Ei muuta kuin "tuumasta toimeen" totesin ja kolusin  infernochilin, fataliin, chiliwikin, chiliyhdistyksen ja loppujenlopuksi tänne chilifoorumille muiden chilipäiden joukkoon, lähemmäksi aitoja kokemuksia.

Aiempaa kokemusta tasan viikko kasvien kasvattamisesta, kun laitoin habaneron siemeniä itämään.. tuloksia odotellessa ;D