joulukuu 04, 2023, 01:11:17 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Bubbleri bilteman akkulaatikosta

Aloittaja Fredrik-flugarn, huhtikuu 25, 2012, 14:43:43 ip

« edellinen - seuraava »

Fredrik-flugarn

Tämmönen pienehkö projekti...Biltemalla on  akkulaatikko http://biltema.fi/fi/Veneily/12-V/Paristokotelo/Akkukotelo-25623/. Sopisi kirjahyllyn päälle poreammeeksi että pikkuiset sais juuret pesty ja kasvatettu vähäsen ennenkuin niitä päästetään parvekkeelle.

Päivän kysymys
Toimisko kelluva "lossi" finnfoamista mihin on porattu reiät ruukkuille? Silloin olis juuret jatkuvasti kylvyssä eikä mitään kuivumisvaara kun koko vekotin seuraa veden pinta. (En meinaa kasvata tässä chilit niin isoksi että puskien paino uppottaa koko levyn).

Pakko kokeilla...

t. F
Rehut ja revitetyt pelihousut, kasvatuspäiväkirja siis...
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=16281.0

Nikodeemus

No luulisi toimivan. Sillä tavalla esimerkiksi salaatit kasvatetaan isoissa kasvihuoneissa.
Mikään ei ole niin tärkeää, kuin puutarhanhoito, eikä sekään ole kovin tärkeää.

Fredrik-flugarn

että semmotti...

Senkun askartelen :) Kai nä hölömöläiset kysymykset vähenee sen mukaan kun opin löytämään kunnolla foorumissa... Tässä näyttää olevan melko paljon lukemista  :P

kiitos!
Rehut ja revitetyt pelihousut, kasvatuspäiväkirja siis...
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=16281.0