heinäkuu 21, 2024, 18:50:04 ip

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Onkos foorumilla ilmailun harrastajia?

Aloittaja Bruce Willis, huhtikuu 08, 2012, 14:16:52 ip

« edellinen - seuraava »

ChillToni

Lainaus käyttäjältä: Bruce Willis - toukokuu 20, 2012, 20:24:01 ip
Kerro helvetissä paikka missä pääsee ilmaiseksi lentämään  ::)  Pelkkä hinaus maksaa purjekoneelle kerhosta riippuen 25-40€ kerta..
Sitäpaitsi..
Lentokerosiini kallistuu kokoajan ja nyt tulee uusia määräyksiä yksityisilmailuun niin kulut nousee 6% koneesta riipuen..


Kouvolan Valkealassa Selänpään lentokentällä missä me hinaillaan varjoliitimiä(jolla itse lennän), Purjekoneet vedätään ilmaan "vintturilla"(kuorma-auto jossa vinttaussydeemi). Ottavat kuulemma n.50e per lento kyytiläiseltä. No eihän se hinaus koskaa ilmainen ole :D mutta varmasti halvempaa vintturilla kuin moottorikoneella.
Itse kylläkin kerran purkkarin kyyti ilmaiseksi pääsin kun joku kyytiin lähtijä jänisti..ja kone piti hallille saada..ja yksi vintturin vaijeri maassa vielä oli..eli mielummin ne sen koneen veti ilmaan kuin oisivat autolla/miesvoimin hallille vieny..ja vaijerillekin parempi vaihtoehto, kuin raahata maata pitkin vintturille asti.
When we are near we must make enemy to believe we are far away. When we are far away we must make enemy to believe we are near.
Lainaus käyttäjältä: wille - toukokuu 16, 2012, 22:29:39 ip
Nii just! Ei tää oo paha paikka asua, täällä vaan tuntuu pahalta. ;D
[/quote