maaliskuu 22, 2023, 20:44:07 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Vanhimmat siemenet, jotka olette saaneet itämään?

Aloittaja Jamsteri, tänään kello 11:43:51

« edellinen - seuraava »

Jamsteri

tänään kello 11:43:51 Viimeisin muokkaus: tänään kello 12:01:21 käyttäjältä Jamsteri
Moi kaikille!

Tein paluun foorumille 11 vuoden tauon jälkeen. Mutta sitten aiheeseen: Kuinka vanhoja siemeniä olette saaneet vielä itämään ja missä ovat olleet säilytyksessä?

Tämä tuli mieleen kun laitettiin tyttären kanssa siemeniä multaan (tehnen jonkin päiväkirjan näistä myöhemmin) ja seassa oli yhdet todella vanhat siemenet, jotka ihan mielenkiinnosta istutettiin. Nämä olivat cherry bomb lajikkeesta ja siemenet olivat olleet kuivatun podin sisällä. Pieni salapolisointi paljasti, että kyseinen chili oli vuodelta 2004, joten en ollut kovin luottavainen itämiseen.

Mutta älkääpä mitään! Kahdestakymmenestä istutetusta siemenestä yksi suostui itämään!  8)  :o Nyt sitten katsotaan millainen geenivauriomutantti tästä kasvaa.

Tyhmien kyselyä jo vuodesta 1987.

akselsson1

Itellä nyt n. 10v vanhoista siemenistä annuumit iti lähes täysin ja chinenset jotain 20-50%, jotkut lajikkeet jäi nollille tai tyyliin 1/20 lähti. Baccat iti kans ihan hyvin, 50%+ vielä.
I have no idea what I'm doing, but I am!