heinäkuu 21, 2024, 19:42:27 ip

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Kirjoista

Aloittaja Tepi, huhtikuu 06, 2009, 22:52:08 ip

« edellinen - seuraava »

Whili

Lainaus käyttäjältä: Ryhis - elokuu 04, 2022, 11:56:21 apLupasin joskus etten enää kirjoita tälle foorumille, mutta pakko se on. Tässäkin ketjussa ollaan paljon puhuttu kirjallisuudesta ja kirjoittamisesta, kun foorumeille kirjoittelu jäi pois mutta teki silti mieli kirjoittaa, niin kirjoitin sitten kirjan.

Se ilmestyy lokakuussa.

Sisältö on täyttä sitä itseään mitä tekstini ovat täälläkin olleet, hurttia huumoria vakavien aiheiden rinnalla. Ketään ei säästellä ja mikään ei ole pyhää. Viina virtaa ja eläkeläisten kanssa tapellaan.

Hanskat tiskissäNyt on Räyhiksen tarinat alennusmyynnissä !!

akselsson1

Lainaus käyttäjältä: Aji Inferno - helmikuu 23, 2016, 22:24:58 ipSe on nyt niin, että jos vauhtia ja vaarallisia tilanteita plus kaikenlaista omituista puuttuu chilielämästänne, niin yks tyyppi nimeltään Thomas Sand laittoi juuri ulos uuden scififantasiajännityskauhukirjan nimeltään "Aamu" (eli "Myrskyn" seuraajan)... Löytyypi näytteineen täältä: http://thsand.wix.com/thsand

Luin pari vuotta takaisin kaikki Thomas  Sandin kirjat ja oli mieluisaa luettavaa. Kirjastosta lainasin silloin. Harmillisesti muistaakseni kävi näin että viimeinen kirjasarjan osa ei tullut valmiiksi ennen kirjailijan poismenoa. Olisin senkin halunnut kyllä lukea.
Sittemmin olen lukenut Sinuhe egyptiläistä ns. ikuisuusprojektina, joskin voiton puolella ollaan siinäkin jo pikkuhiljaa :D
Chilihulluutta jo vuodesta 2011