joulukuu 10, 2023, 06:44:37 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


M: Lasipurkkeja (ns. "pilttipurkkeja")

Aloittaja ottulo, kesäkuu 27, 2015, 18:20:44 ip

« edellinen - seuraava »

ottulo

Tietystä syystä näitä lasipurkkeja on tullut muutama laitettua jemmaan, ja koska niitä tulee jatkuvasti lisää, voisin hyvin niitä välittää tarvitseville. Aika pieniähän nuo ovat isompien erien säilöntään, mutta ovat käypiä esim. maistiaispurkeiksi tai pieniksi lahjoiksi. Tällä hetkellä noita kertyy kahta kokoa, 125 ja 200 ml. Isompiakin on olemassa, mutta niille tullee käyttöä vasta loppuvuodesta, eikä niitä siksi ole mulle kertymässä. Purkkien mukana tulee alkuperäiset kannet, sekä kansi että purkki konepestynä ja ilman etikettiä.

Hintaa näille ei muuten juuri tule, mutta tietysti kuljetus/postitus maksaa, joten kannattanee vain lähialueille (Salon seutu) toimittaa. Toki näitä saa kauemmaskin tilata, jolloin tilaaja maksaa lähetyskulut. Jos jotakuta kiinnostaa, niin tässä ketjussa tai YV:llä voi kysellä. Keräilen tarvittavan määrän purkkeja sitten, kun määrä on tiedossa - en ala varastoimaan niitä ilman, että tiedän purkeille olevan käyttöä.