joulukuu 11, 2023, 18:30:45 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Yhdistyksen hallituksen kokoonpano + vuosikokouksen pöytäkirja

Aloittaja ottulo, helmikuu 24, 2020, 01:14:49 ap

« edellinen - seuraava »

ottulo

Toisaalla kun keskusteltiin chilijutuista somessa, tuli mieleen alla oleva:

Lainaus käyttäjältä: PP - helmikuu 22, 2020, 00:03:57 apChilifoorumi.fi -ryhmää tosiaan ylläpitää pitkän linjan chiliaktiivit. Osa on nykyisin yhdistyksen hallituksessa, osa ei.

En löytänyt verkosta mistään ilmeisestä paikasta hallituksen kokoonpanoa sitä hakiessani. Tarkistin yhdistyksen sivun, selailin noita facesivuja/ryhmiä ja tätä yhdistyksen osastoa foorumilla, jossa viimeksi on julkaistu parin vuoden takaiset valinnat. Ei muuten ole lehdessäkään ollut kokoonpanoa viime vuonna (parina edellisenä kyllä), eikä vuosikokouksen pöytäkirjaa tai muuta tietoa siitä ole tullut sähköpostiin tai muihin medioihin kutsun jälkeen (sekin ollut aiemmin ainakin lehdessä).

Onkohan tarkoituksellista vai jäänyt vain huomioimatta? Musta olisi kiva tietää keitä siellä häärää ja mitä kokouksessa on päätetty, vaikka on tuottanut vaikeuksia järjestää itsensä paikalle. Vuoden 2020 lehteen nämä toki ehtivät vielä, jos on halua laittaa. ;)

Pöytäkirjan toki pystyisi varmaan jakamaan sähköpostilla jäsenistölle jossakin vaiheessa kokouksen jälkeen, siitähän ne tiedot saisi helposti poimittua. Toisessa yhdistyksessä, jonka hallituksessa hääräilen, ne lähetetäänkin (plus pieniä "tiedotteita" hallituksen kokousten jälkeen isommista päätöksistä/ajankohtaisista asioista/tulevista tapahtumista).

PP

Hallituksen kokoonpano on tuolla.
http://www.chiliyhdistys.fi/fi/chiliyhdistys/

Vuosikokouksen pöytäkirja on tosiaan jäänyt viimeksi jakamatta. Aiemmin se on muistaakseni ollut nettisivuilla. Meidän systeemi sähköpostien lähettämiseen on niin kankea (manuaalinen copy-paste), että sitä ei käytetä paljoa.

ottulo

Lainaus käyttäjältä: PP - helmikuu 27, 2020, 22:27:54 ipHallituksen kokoonpano on tuolla.
http://www.chiliyhdistys.fi/fi/chiliyhdistys/

Nytpä näyttää olevan. Kyllä tuonkin sivun selasin kun tätä tutkin, mutta en silloin nähnyt nimilistaa.