toukokuu 18, 2024, 22:28:41 ip

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Mitä nautitte juuri nyt?

Aloittaja Minbaari, elokuu 27, 2009, 23:25:11 ip

« edellinen - seuraava »

masaiman

Ensi yön unesi meni juuri.

Parhaat perhanan makkaraperunat jotka olen ikinä syönyt. Edelleen krouvin lavalla. Ainoa Miinus on et tarvis huomenna lähtee kaverille kaataa puita ja muuta pihatalkoota et pakko olla n. 12:00 ajosssa. Sen jälkeen ei sit tarviikkaan ajaa ennen sunnuntai-iltaa. Luulen ma, että huomenna kaatuu muutakin kuin puita....

chilihardhead.fi

Älä tee niin kuin minä teen, vaan miten sanon/kirjoitan. Vastuu on silti kuuntelijan/lukijan, vaikka Hämeestä olenkin

Nizo

Päivän eka päiväkalja tämän päivän kunniaksi.

Vate


wille

Lämpimiä mantelileipiä. Päällä grillikanaa, kylmäsavustettua juustoa, itsekasvatettua Serranoa, Oltermannia ja Vampyreeta. Kylkeen kurkku-tomaatti-purjo-metwurst-aji fantasy-salaatti balsamicolla ja oliiviöljyllä ryyditettynä. Kyytipoikana Karjalaa.
Uniformu ukkosesta
Prässit sirkkelin teristä
Kiehuvaa pikeä poletit

LupeKani

Jauhelihapihvejä turbo pubella maustettuna, kyljessä fetasalaatti ja 3l Gato Negro punkkua.

InkRose

Lainaus käyttäjältä: wille - elokuu 27, 2011, 14:28:20 ip
Lämpimiä mantelileipiä. Päällä grillikanaa, kylmäsavustettua juustoa, itsekasvatettua Serranoa, Oltermannia ja Vampyreeta. Kylkeen kurkku-tomaatti-purjo-metwurst-aji fantasy-salaatti balsamicolla ja oliiviöljyllä ryyditettynä. Kyytipoikana Karjalaa.


Helvetti sentään, kun tulikin nälkä... ja vähän janokin. ;)

ihis81

Kivikylästä kassleria ja siitä leikatut pihvit  jotka paistettiin valurautapannulla aidossa sian ihrassa.
Lisänä pottumuussia(kannattaa kokeilla muussia jossa keitettyihin pottuihin jättää kuoret ja muussaa kuorineen. Pesee vaan kuoret ennen valmistamista.

Nimim. 10 vuotta jo kesät talvet potut kuorineen syönyt...

pihvien paiston jälkeen päälle laitetaan vielä aji cristalia ja homeraa viipaleina(kiitoksia Hessi ja Herra 47 ;) )

Sekä ripaus omasekoitusmaustetta, jossa on:

nagaa,
aavistus itsetehtyä savusuolaa,
paahdettua valkosipulia,
yellow fataliita
kuivattua mulatoa
mustapippuria
pomeranssin kuorta
laakerinlehteä
korianteria
viherpippuria
katajanmarjaa
ym joita en millään muista.
Nämä kaikki maustemyllyssä josta sitten veivaamaan oman maun mukaan


Ruokajuomaksi Valamon luostarin Valamo Dubbel 7.5% Olutta SUOSITTELEN ;)

Kohta jälkkäriksi presidentin tummapaahto pannukahvetta jälleen kerran, ja tietenkin tuota Larsen sinistä konjakkia,sitä kun nyt on kaapissa "lääkkeeksi"

-Tiedän kyllä sen, en vain muista sitä kaikkea kerralla-

http://www.youtube.com/watch?v=MLWSb6h6ltk

Kaltsu

Nyt Mufloni Amarillo. Seuraavaksi Oakham Ales Citra ja "nöknen" Havrestout.

Jälkkäriksi Orval.
http://chilicapsicum.blogspot.com/

So many peppers, so little time!

JaloPena

Pientä iltapalaa:
Puskatuoreita juustotäytteisiä mietochilejä, . Vasemmalta Poblano,Aji Verde, PI260567 ja Campane

Lisäksi pikkuhöysteitä:kesäpottuja, kesäkurpitsaa, paprikaa, ananasta, maissia, grillilämmintä halsterilohta, ruohosipulikermaviiliä sekä paholaisen hilloa.
Meillä kaikki päätökset tehdään demokraattisesti äänestäen. Yleensä kuitenkin häviän äänin 0-1

#1581

Masa.T

Siinäpä vasta herkkupöytä! Ja terveellinen. Chilejä muuten ei tarvitse aina kääriä pekoniin.

Minbaari

Kaikkea makeaa ja suolaista ja epäterveellistä... Masentavaa kun pitää maanantaina palata töihin.
#816

popcornmaker

Lainaus käyttäjältä: JaloPena - elokuu 27, 2011, 22:28:03 ip
Pientä iltapalaa:
Puskatuoreita juustotäytteisiä mietochilejä, . Vasemmalta Poblano,Aji Verde, PI260567 ja Campane

Lisäksi pikkuhöysteitä:kesäpottuja, kesäkurpitsaa, paprikaa, ananasta, maissia, grillilämmintä halsterilohta, ruohosipulikermaviiliä sekä paholaisen hilloa.



Missä asuitkaan.. Voisin tulla piipahtamaan jos jotain jäljellä. Korvaatko muuten mun läppärin kun kuola valuu näppäimille sun kuvien jälkeen.

ihis81

elokuu 28, 2011, 18:31:35 ip #2313 Viimeisin muokkaus: elokuu 28, 2011, 18:41:29 ip käyttäjältä ihis81
Karhun suodattamatonta ruisolutta.

Edit.

Itse tehtyä omenapiirakkaa ja kylmää maitoa
-Tiedän kyllä sen, en vain muista sitä kaikkea kerralla-

http://www.youtube.com/watch?v=MLWSb6h6ltk

Kaltsu

Struise Pannepot 2009.

Voi jumalauta mitä herkkua! Ehdottomasti paras olut mitä olen tähän mennessä juonut.
http://chilicapsicum.blogspot.com/

So many peppers, so little time!

masaiman

Lainaus käyttäjältä: Minbaari - elokuu 28, 2011, 00:25:16 ap
Kaikkea makeaa ja suolaista ja epäterveellistä... Masentavaa kun pitää maanantaina palata töihin.


+1

LupeKani

Sämpylöitä jauhelihakastikkeella, tuoreilla chileillä ja aurajuustolla...

paw

Tällä hetkellä menossa The Big Smoke -viski... Ei ole nimensä veroinen..:(
Pyhä kolminaisuus: Viski-Olut-Chili

InkRose

Lainaus käyttäjältä: paw - elokuu 28, 2011, 21:25:18 ip
Tällä hetkellä menossa The Big Smoke -viski... Ei ole nimensä veroinen..:(


Olikos se niitä NAS Islay-äpäriä vaiko ihan rehellinen blendi? Edinburghiahan tuolla nimellä tarkoitetaan...

paw

Lainaus käyttäjältä: InkRose - elokuu 28, 2011, 22:02:28 ip
Lainaus käyttäjältä: paw - elokuu 28, 2011, 21:25:18 ip
Tällä hetkellä menossa The Big Smoke -viski... Ei ole nimensä veroinen..:(


Olikos se niitä NAS Islay-äpäriä vaiko ihan rehellinen blendi? Edinburghiahan tuolla nimellä tarkoitetaan...


Pullossa lukee: "Islay blended malt", eli pitäisi olla kyllä ihan kuranttia tavaraa... Ei tuolta ainakaan Islayn etelärannikko läpi paista, ties minkä tislaamon jämistä tuo on sotkettu. Kovin vaisu savultaan, turvetta ei ole, hieman tympeän oloinen. Ehkä hieman ilmaa saatuaan paranee. Ja NAS, tottakai... Toistaiseksi Black bottle ja Big peat ovat olleet huomattavasti parempia Islay-blendejä.
Pyhä kolminaisuus: Viski-Olut-Chili