toukokuu 19, 2024, 01:28:39 ap

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Mitä nautitte juuri nyt?

Aloittaja Minbaari, elokuu 27, 2009, 23:25:11 ip

« edellinen - seuraava »

InkRose

Ota ihmeessä joku kulkine jonka kyydissä pysyy romppeet kotiin asti. Ainakin täältä tyrkytetään niin pistokkaita kuin kenties isompiakin yrttejä jaloista pois...

masaiman

Lainaus käyttäjältä: Mattson - syyskuu 08, 2011, 21:46:32 ip
Maistelussa Teerenpelin Hippaheikki T.E.S.B.
Äkkiseltään uskaltaisin mennä jopa väittämään että ehkä yksi panimon parhaita oluita.

Coming to a store near you...


Nyt sitä saa! Go get yours! Ainakin Lahdesta Holman Prismasta löysin jo tänään. Jos pidät Nognen IPA:sta, Brewdogin Alphadog:ista tai muusta erittäin vahvasti humaloidusta, kannattaa ehdottomasti testata tämä. Paras keppanavahvuinen lajissaan mitä olen kurkkuuni kaatanut.

masaiman

syyskuu 16, 2011, 18:59:57 ip #2442 Viimeisin muokkaus: syyskuu 16, 2011, 19:01:53 ip käyttäjältä Mattson
Lainaus käyttäjältä: InkRose - syyskuu 16, 2011, 18:55:53 ip
Ota ihmeessä joku kulkine jonka kyydissä pysyy romppeet kotiin asti. Ainakin täältä tyrkytetään niin pistokkaita kuin kenties isompiakin yrttejä jaloista pois...


Nyt ei kyl oo tarvetta eikä tiloja ottaa kasveja. Odottelen että toi mun Aji Cristal saa satonsa kypsäksi ja sen jälkeen hävitän senkin, siinä näes on HELVETISTI jotain kirvoja tms. Pidän muutaman kuukauden tauon ja myrkytän "harrastehuoneen" jollain tapan-kaikki-litkulla ennenkun alan edes harkita ens kauden idätyksiä.

E: melko suurella todennäköisyydellä tämän "kauden" viimonen reissu ennenkun paan pärrän talviunille...

LupeKani

Somersby Apple ja Nakkisämpylöitä..

Kaltsu

Chevrette Curado juustoa ryyditettynä Duvelilla.
http://chilicapsicum.blogspot.com/

So many peppers, so little time!

Kaltsu

Lasiin soljuu tämän hetken suosikki panimon eli ´t IJ:n Zatte tripel (http://www.ratebeer.com/beer/t-ij-zatte/6058/).

Tässäkin oluessa havaittavissa panimolle tyypillistä hapahkon mausteisen lakritsaista makua. Hiivana todennäköisesti käytetty brettanomycestä, koska maku on hennon "belgimäinen" ja hieman pippurinen. Huippu olutta.
http://chilicapsicum.blogspot.com/

So many peppers, so little time!

Whili

Selleriä ja jaffaa, sekä loraus väkijuomaa. 8)

masaiman

Fingerporilaista kohta sixi takana. Kohta seuraa pikkasen ohjetta meikäläisen iltapalaan...

masaiman

syyskuu 20, 2011, 21:53:54 ip #2448 Viimeisin muokkaus: syyskuu 20, 2011, 22:30:31 ip käyttäjältä Mattson
Composée pour une petite collation de la hanche eli pieni iltapala lonkalta sävellettynä.

Raaka-aineina käytetty kaikkea mahdollista jääkaapista löytynyttä.

Tarvikkeet:
-400g Jauhelihaa. Itsellä jotain vaimon ostamaa 7% laittilihaa
-Santa Maria Fajitas spice mix- pussi.
-ruokaöljyä
-2 munaa
-Juustoraastetta
-Ramiroja. Itsellä "punainen hollantilainen makea suippopaprika" =sama asia?
-Tuoretta chiliä maun mukaan (itsellä puolikas Willeltä Kouvola-miitistä saamastani Dutch-Habanerosta)

-Ruskista jauheliha tilkassa öljyä. Lisää tässä vaiheessa chili.
-Sekoita mukaan Fajitas Spice mix ja nosta jäähtymään.
-Viillä ramirot pituussuunnassa kyljen osalta halki. Ronki tyhjäksi ja huuhtele puhtaaksi.
-Nosta hieman jäähtynyt jauheliha kulhoon ja riko sekaan kaksi munaa. Ripottele päälle reilusti (toista senttiä tai enemmän) juustoraastetta ja sekoita.
-Täytä ramirot mössöllä niin täyteen ettei viilto mene kiinni ja valmista niille foliosta jonkinlaiset "veneet" että pysyvät halkio ylöspäin.
-Laita veneet uunin ritilälle/pellille puoleenväliin n.200 asteeseen ja paista kunnes mielestäsi kypsiä (n.30-45min)



Vähän #%*@¤n HYVÄÄ!!!!

HUOM!!!! Tuo määrä täytettä riittää sitten täyttämään koosta riippuen 3-5 palkoa. Mulla jäi yli ainakin vielä yhteen.

E: melko täyttävää tavaraa. Multa jäi tosta isommasta perät syömättä kun ei vaan mahdu...

TunturiTiger

Gouden carolus classic

Aika mitään sanomaton, mutta onneks toi on iso pullo. :-\


TunturiTiger


JaloPena

Kokonaisia juustolla täytettyjä ja kuoren sisään friteerattuja chilejä.
Pari nagaa, puolenkymmentä Tobago sweetiä ja muutama Limo.
Havainto 1: friteeraus ja juustotäyte EI poista nagan tulisuutta...
Havainto 2: Helkutin hyvää.
Havainto 3: Tuo oli (sittenkin) aika sopivan kokoinen annos yhdelle. :)

Jälkiruuaksi kuivatuilla hedelmillä, pähkinöillä ja baccatumjauheella siivitettyä tummaa suklaata.
Meillä kaikki päätökset tehdään demokraattisesti äänestäen. Yleensä kuitenkin häviän äänin 0-1

#1581

..TOMPPA..

Kuulostaa muuten helvetin hyvältä!!!

itselläno napoleonia ja makkaraa, sitten jotn chilikastioketta

Kanki

Ankanmaksaa tryffelillä ja kuohuviiniä. Normi perjantai aamu.
Hyvä hyvä, huusivat lapset ja taputtivat suuria karvaisia käsiään.

Ryhis

Vatsanväänteistä. Kiitos sinulle Naga Morich ja tusina muuta eilen popsittua chiliä!
https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

..TOMPPA..



Siinä on hyvää ja terveellistä ruokaa!

TunturiTiger

Iiiihan uudella (tai siis oikeestaan melko prkln vanhalla) perkolaattorilla keitettyä kahvia sekä tunteesta, että Linkerkin haluais samanlaisen. ;D

Jahvetti

Lainaus käyttäjältä: ChiliPola - syyskuu 23, 2011, 16:22:21 ip
NÄIN ON. Kotimaista herkkua. Mielestäni parasta savustettuna.

Ehdottomasti samaa mieltä!
#1530

Mä en ymmärrä pääsääntöisesti mitään mitä muut puuhaa! (copyright Räyhis)

Kerran olin niin selvinpäin, että aloin nähdä suoraan eteenpäin. (copyright Räyhis)

http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=10863.0 Kausi 2012
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12830.0 Kausi 2013

Macex

Kahvia. Jotain Rehisdenttiä tää on  ???

Hallituksen jäsen 2011-2012, 2012-2013
Tampereen alajaoston puuhamies -2011-2012-2013-
2013
Kuiva ja Naseva.