toukokuu 18, 2024, 22:53:56 ip

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Mitä nautitte juuri nyt?

Aloittaja Minbaari, elokuu 27, 2009, 23:25:11 ip

« edellinen - seuraava »

Horna

jotain outoa bulkki punaviiniä laatikosta. joutuu vaihtamaan glögiin koht puoliin
"sä vaikutat normaalilta, joten ilmeisesti et ole sukua"
-kauko röyhkä

masaiman

joulukuu 22, 2011, 19:44:37 ip #2861 Viimeisin muokkaus: joulukuu 22, 2011, 19:56:46 ip käyttäjältä Mattson
Elekee,elekee... huomenna pitäis vielä töihin mennä...

E: Juuri uunista tullutta kinkku-salami-ananas-savurocotopizzaa.  Ja mehua...

mohla


Nosiseptori


Toni.A


http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=7287.0
   http://sushrajalla.blogspot.com/             
         Chiliyhdistyksen jäsen no.1030


Minbaari

Brewdog 5 A.M. Saint. Onpa hyvää!
#816

Jahvetti

Iltapalaksi Koskenlaskijajuusto-täytteistä lihamureketta, lemon dropilla säädettynä.

Ja maitoo.
#1530

Mä en ymmärrä pääsääntöisesti mitään mitä muut puuhaa! (copyright Räyhis)

Kerran olin niin selvinpäin, että aloin nähdä suoraan eteenpäin. (copyright Räyhis)

http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=10863.0 Kausi 2012
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12830.0 Kausi 2013

Aku


Nizo


linker

viimeinkin oikeaan järjestykseen kootulla perkolaattorilla valmistettua homokahvia
-lunttasin prisman obh:sta oikean kokoonpanon
________________________
http://linkerquu.blogspot.com

Ryhis

https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

wille

Pizzaa Poppamiehen SavuNagalla ryyditettynä. Ja bisseä.
Uniformu ukkosesta
Prässit sirkkelin teristä
Kiehuvaa pikeä poletit

Ryhis

Lihalientä, juustopasteijoja ja bisseä!
https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

Jahvetti

Samat on eväät mullakin!
Tosin multa puuttuu se lihaliemi ja juustopasteijat, muuten sama menu...
#1530

Mä en ymmärrä pääsääntöisesti mitään mitä muut puuhaa! (copyright Räyhis)

Kerran olin niin selvinpäin, että aloin nähdä suoraan eteenpäin. (copyright Räyhis)

http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=10863.0 Kausi 2012
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12830.0 Kausi 2013

Ryhis

https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

Nizo


linker



Nagamarinoitua porsaankieltä    &  Sandels III

Valmistus:
Kielet marinadiin 2 vuorokaudeksi (Poppamiehen Valkyria 30% lihan painosta)
Painekattilaan: yksi porkkana siivuina, rkl suolaa, desi marinadia, puoli litraa vettä.
3 tuntia maksimipaineella, jonka jälkeen virrat pois -annetaan paineen laske itsekseen
Vuorokaudeksi kylmään
Viipaleiksi
Ääntä kohti ja kaljaa päälle!


-onnistunutta; suosittelen

________________________
http://linkerquu.blogspot.com

Nosiseptori


masaiman

Tummaa keisaria.

Tiskauksen lomassa...  :scyth:

No, onneks ei oo paljoo... tiskattavaa siis... Kaljaa on vaikka uuteen vuoteen asti. Jouduin työntymään ostoshelvettiin kaiken ryysiksen keskelle keskiviikkona ja vannoin pyhästi, että tänne en palaa ennenkun joulu on juhlittu, mielummin vasta ensi vuonna, ja hamstrasin kylmiön täyteen.