toukokuu 18, 2024, 23:56:11 ip

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Mitä nautitte juuri nyt?

Aloittaja Minbaari, elokuu 27, 2009, 23:25:11 ip

« edellinen - seuraava »

Nosiseptori

Lagavulin 16, edellisestä inspiroituneena.  :P

Whili

Aamupalaa. Viimeiset kinkunsiivut leivän päällä !!

Lupaan etten loppuvuonna paista enään yhtään kinkkua !!   ;)

PP

Hetki sitten: punaisella pestolla täytettyä kalkkunan leikettä, pinaatti-perunamuusia, choron-kastiketta ja tätä punkkua. Harvoin uskaltaa kehua omia ruokia, mutta nyt meni kaikki todella nappiin. Chilitönkin ruoka voi olla hyvää. :D


Siku

Muistaakseni olen pullon tuota juonut. Hivenen kitkerää?
Noh toista vuotta on aikaa kuitenkin...

Nizo


linker


                 

                                         oli ainoa 24-pack, joka/jota siwassa myynnissä


________________________
http://linkerquu.blogspot.com

Siku

^Ei se huono ole.

Mitäs sitä itse. Vähän pastaa naamariin. Franzikaneria, Weihenstephaneria, Hoegaardenia, Heinekeniä ja tuota homebreweryäni. + Mitä nyt kaapista sattuu löytymään.

Nosiseptori

Lainaus käyttäjältä: Siku - joulukuu 31, 2011, 18:01:01 ip
Muistaakseni olen pullon tuota juonut. Hivenen kitkerää?
Noh toista vuotta on aikaa kuitenkin...


Onhan tuo hieman katkerahkoa.  :)

Lihamestari

Votkulia ja ryssävettä!
:P Nam

Kohta vois koleilla Gin+tonic?
Räyhäsedän suosittelemat pakastesitruunat oli aika rock (vaikka ei luomua olleetkaan), kun viimeks tissutelin tätä hienoa juomasekoitusta :)
"My diet is like Atkins, but with the carbs." - BJ Penn

Nosiseptori

Koffin porteria! On se vaan hyvää errrlere!

Jatkoksi Samaanin chilikermalikööriä. Noh, juodaan pois, vaikka ei tätä varmaan uudestaan tule ostettua. Onhan kermalikööri sinänsä aika hyvää. :)

Mitähän sitä sitten. Olis lisää koffia, mutta taidanpa kenties avata Sakun pühadeporterin! Makiaa mahan täydeltä.

Janne

Lainaus käyttäjältä: Lihamestari - joulukuu 31, 2011, 21:07:50 ip
Votkulia ja ryssävettä!
:P Nam

Tuo "russiani" on muuten sen sortin blandis että ihan sama mitä tärpättiä joukkoon laittaa, aina maistuu samalta. Ja siinäpä syy miksen ole pahemmin sitä käytellyt, minusta drinkissä pitää viinan maistua :)
www.vastahanka.fi - erilainen ruokablogi

Lihamestari

Lainaus käyttäjältä: Janne - joulukuu 31, 2011, 22:00:33 ip
Lainaus käyttäjältä: Lihamestari - joulukuu 31, 2011, 21:07:50 ip
Votkulia ja ryssävettä!
:P Nam

Tuo "russiani" on muuten sen sortin blandis että ihan sama mitä tärpättiä joukkoon laittaa, aina maistuu samalta. Ja siinäpä syy miksen ole pahemmin sitä käytellyt, minusta drinkissä pitää viinan maistua :)

Sekoitussuhteessa se salaisuus!
Kun tekee sellaisia 40kirkasta/60lantrinkia paukkuja, niin maistuu pikkasen paremmin toi viuna! ;)

Mä en niin perusta noista mehunmakuisista rinksuista.
Alkoholin pitää maistua sieltä myös...
"My diet is like Atkins, but with the carbs." - BJ Penn

Janne

Lainaus käyttäjältä: Lihamestari - joulukuu 31, 2011, 22:04:32 ip
Sekoitussuhteessa se salaisuus!
Kun tekee sellaisia 40kirkasta/60lantrinkia paukkuja, niin maistuu pikkasen paremmin toi viuna! ;)

Mä en niin perusta noista mehunmakuisista rinksuista.
Alkoholin pitää maistua sieltä myös...

Allekirjoitan! Gin tonic on loistava juoma myös nimenomaan lyhyenä.
www.vastahanka.fi - erilainen ruokablogi

Nosiseptori

Heh  ;D Itellä tökkii kaikkein eniten juuri tuollaiset vain hieman lantratut viinadrinkit. Mieluummin vaikka viinakset ja lantringit kokonaan erikseen. Toisaalta mielelläni juon vahvatkin juomat (esim. oluet ja viskit) sellaisina, joissa ei alkoholi kovasti maistu. Ehkä tämä on vain amatöörin puhetta ja tarvitsisin enemmän treeniä.  ;D

Jospa sitä kohta joisi viinattoman makuista, mutta alkoholipitoista (amatöörien) glögiä.  ;)

InkRose

Ruokaa tehdessä aamupäivästä meni puoli pulloa ranskalaista keskiedullista punkkua. Toinen puoli pullosta meni pataan naudan sisäpaistin, pekonin, sipulien, porkkanoiden, paprikoiden ja herkkusienten kanssa. Nautiskelujuomaksi vähän heppoinen rungoltaan, mutta ihan miellyttävän sävykäs noin muuten. Eikä pilannut ruokaakaan. ;)

Sittemmin ruokajuomana ja paraikaa näppiksen vieressä pöydällä Pirkka-ölleröä. Myöhemmin sitten kuohuviiniä ja kenties viskiäkin, kun appiukkokin on kerta kylässä.

linker

________________________
http://linkerquu.blogspot.com

Toni.A

^ Jauhettuna vaikka missä ja tuoreeltaan vähintään kerran kauteensa! :P

http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=7287.0
   http://sushrajalla.blogspot.com/             
         Chiliyhdistyksen jäsen no.1030

Huru-ukko

Tortillaa vuoden lopussa ja uusi vuosi alkoi kurkoturbokarpalolla..... ;).

Aku