toukokuu 18, 2024, 21:57:54 ip

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Mitä nautitte juuri nyt?

Aloittaja Minbaari, elokuu 27, 2009, 23:25:11 ip

« edellinen - seuraava »

ChIlIDoG

Lainaus käyttäjältä: .TOMPPA. - maaliskuu 04, 2012, 15:21:21 ip
Äsken tuli syötyä viimeiset siivut porsaan sydämmestä jonka keitin eilen  :P tuli hiton hyvää kun leikkasi sydämen ensin 4 osaan ja keitti mausteliemessä tunnin! painoa sillä sydämmellä oli 500g.

Maku: hieman maksamainen,voimakas, tuli ensin mieleen karjalanpaisti kun sydäntä maistoi. mutta tuoreen ruisleivän päällä siivut olivat aivan ylivoimaisen hyviä!  Jos saan halvalla toistekkin niin uskaltaa kyllä ostaa toistekkin. Suosittelen!!
Tuon kanssa sopisi puolukkahillo...
mutta kun sitä ei nyt ollut  >:(


Pari vuotta sitten ostin 20kg naudansydämmiä. Putsaus, paloittelu, suolaus ja ulos kuivumaan. Nykyään laitan kulmapaistia. Sydämmet on kyllä halpoja jotain 1.50-2.00€/kg. 20kg:stä saattaa 4-5kg olla roskiin menevää, tai koiralle ruuaksi :)

masaiman

Mikropyttistä ja Karjala Pinttiä palkinnoksi koko halvatun päivän tallin siivouksesta. Pikkusen jäi vielä kesken kun loppui aika, mutta lähinnä järjestelyä loppu...

hkekkonen


FFOGGYL


Fat Ali

Tarttui Cittarista matkaan Intialainen Chakra lager, ihan juotavaa ja mukavan makuista tavaraa. Ei kuitenkaan niin säväyttävää, että maksaisin toista kertaa yli 3€ pullolta.
Lainaus käyttäjältä: Räyhis
Välillä kun lukee näitä juttuja, niin tuntuu, että helpompaa olisi lentää kuuhun ja takaisin käyttäen apuna vanhoja reinoja ja teippirullaa.

wille

Chorizo-fatalii-jauheliha-risottoa ja Carlsbergia.
Uniformu ukkosesta
Prässit sirkkelin teristä
Kiehuvaa pikeä poletit

LupeKani

Tuli vedettyä ihan hillittömät ruokaöverit: Wokkivihanneksia, jättikatkarapuja ja herkkusieniä kookoskerman kera... Juomana omenamehua kevyet 1.5l....

FFOGGYL

Blairsin cheddareita!!
Aaaa pitkästäaikaa, makuhermoni laulaa kiitosta. En muistanutkaan, et maku oli näin taivaallinen.

Herpiili

Uuniin meni:

4 ramiroa joihin sisälle 300g savuliharouhetta, ruohosipulituorejuustoa, starfish-chippeä ja pinnalle pekonit.

Tyttii

Ramiro?

Meillä uunissa piirakka pepperoni, ananas, tonnikala, sipuli, habaneropiirakka tuorejuustokuorrutuksella.
Päiväkirja: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=10978.0
Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.

biblo

Lainaus käyttäjältä: Tyttii - maaliskuu 07, 2012, 19:06:26 ip
Ramiro?

Meillä uunissa piirakka pepperoni, ananas, tonnikala, sipuli, habaneropiirakka tuorejuustokuorrutuksella.


Ramiro on suippopaprika.


"Grow food, not lawns"

masaiman

Williams Bros. Midnight sun. Oli sen verran karvanen päivä duunissa että hain pari tollasta, yhden Bowman Stoutin, sekä Prisman viimeisen O`kells Ailen. Olis perkule hylly kaatunu sillä v*tuksella jos ei olis ollu vielä yks puikko jäljellä... Kahdessa alkossakin sain käydä kun oli pakko saada just noi bisset... No, toinen aika lähellä hallia ja toinen kotimatkan varrella Prisman kainalossa... Nyt vois oikeestaan nostaa ESPin seinältä ja panna vähän rämpytellen pitkästä aikaa...

Hapa_Nero

No tota, kun ei oo niitä vittumaisia töitä. Niin voi sitten pakkailla matka-askia ja naukkailla yhden tai puoltoista Lagavulin 16 ainetta. Pehmyttä on tämäkin, mutta en kyllä kertakaikkiaan tule toimeen tuon savun ja turpeen kanssa, vaikkei sitä tässä aivan kamalasti kuitenkaan ole. Hyvää, mutta The Macallan 12 Fine Oak maistui minulle paljon paremmin.

hkekkonen

maaliskuu 07, 2012, 23:41:08 ip #3273 Viimeisin muokkaus: maaliskuu 08, 2012, 02:20:08 ap käyttäjältä hkekkonen
http://chilikauppa.fi/product_info.php?products_id=485  ;D

Reilusti hammastikun varteen ja naamaan. Piimää tuli juotua 1,5l ei auttanu alko vaa oksettaa niin paljon piimän juonti. Niin että tulista on. Jälkkäriks Nagakiukkuja, ei tommosen jälkeen kyllä pahemmin poltellu, mutta hyviä on, suosittelen kaikille jos ei oo vielä maistanu.



edit:typo

Jahvetti

Mikäköhän tuotteesta tekee hyvän, jos hammastikulla joutuu maistamaan, ja vielä puolitoista pänikkää piimää päälle?

En ole maistanut, enkä tule maistamaankaan.
Ruoanvalmistus ja sen nauttiminen on minulle pyhä asia, sitä en liialla "maustamisella" lähde pilaamaan.
Ainakaan tarkoituksella. Chiliä on moneenkin ruokaan mennyt liikaa vahingossa, sitä ei voi kiistää.

Mutta että sitten paljaaltaan maustekastiketta... Ei prkl, menee vähän yli.
#1530

Mä en ymmärrä pääsääntöisesti mitään mitä muut puuhaa! (copyright Räyhis)

Kerran olin niin selvinpäin, että aloin nähdä suoraan eteenpäin. (copyright Räyhis)

http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=10863.0 Kausi 2012
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12830.0 Kausi 2013

tomppa,

extremehakuinen polte jota itse ainakin harrastan joskus  8)

Jahvetti

No mun extremet tulee jostain ihan muista asioista.
#1530

Mä en ymmärrä pääsääntöisesti mitään mitä muut puuhaa! (copyright Räyhis)

Kerran olin niin selvinpäin, että aloin nähdä suoraan eteenpäin. (copyright Räyhis)

http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=10863.0 Kausi 2012
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12830.0 Kausi 2013

hkekkonen

Lainaus käyttäjältä: .TOMPPA. - maaliskuu 08, 2012, 02:00:28 ap
extremehakuinen polte jota itse ainakin harrastan joskus  8)


Sehän se.

Ei tuolla paljon hyvien makujen kanssa oo tekemistä. Kysehän on capsaisiini uuteesta eikä mauste kastikeesta.

chili123

Lomien kunniaksi ja offroad frosted  ;)

Toni.A

Tuommoisia olisi tarkoitus maistella, taikka siis maistelemassa. :P
ja

http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=7287.0
   http://sushrajalla.blogspot.com/             
         Chiliyhdistyksen jäsen no.1030